Windows 10 downloaden – ISO gratis voor 32- en 64-bits!

In oktober 2020 heeft Microsoft de nieuwste versie 20H2 beschikbaar gesteld als Windows 10-download. Voor gebruikers met actieve licenties die hun Besturingssysteem geactiveerd hebben, deze grotere, tweejaarlijkse updates zijn altijd gratis. In tegenstelling tot de gebruikelijke naamgevingsconventie geeft het huidige versienummer alleen H2 als symbool van de tweede helft van het jaar in plaats van een specifieke maand. De voorganger Windows versie 2004 verwees nog naar april 2020, de update verscheen toen in mei.

Elk van deze updates verbetert automatisch het systeem dat u gebruikt na uw Windows 10-download. Voor de eerste installatie daarentegen is een ISO-bestand nodig van de Windows-variant die u hebt gekocht. De meest populaire zijn Windows 10 Thuis en Windows 10 Pro. Over de voordelen van de afzonderlijke versies kunt u lezen in onze gedetailleerde gids lees verder. Over het algemeen is Windows 10 Home bedoeld voor privégebruik.

Das Betriebssystem nach abgeschlossenem Windows 10 Download
Bron: Foto Mix van Pixabay

Als u daarna nog steeds niet zeker bent, neem dan contact met ons op of laat een reactie achter onder dit bericht. Wij vinden het juiste product voor u.

Hoe kan ik Windows 10 downloaden?

Microsoft staat nog steeds een gratis Windows 10 download toe. Bij de release was zelfs de upgrade van Windows 7 gratis, maar nu heb je een geldige licentie nodig. De download van het ISO-bestand loopt dan rechtstreeks via Microsoft. De installatie wordt ondersteund door de Hulpmiddel voor het maken van media.

Tip: Kijk eens naar de Downloadcenter van sleutelportaalonze speciale service voor u. Hier vindt u een veilige en gratis Windows 10 download in verschillende talen zoals Duits of Engels als 32- of 64-bit versie. Wij houden de ISO-bestanden te allen tijde up to date.

Windows 10 Downloadcentrum

Im Downloadcenter von keyportal.nl die passende Ausführung herunterladen

Zorg voor een voldoende snelle internetverbinding. Afhankelijk van de versie die u kiest, hebt u ten minste 3 GB schijfruimte nodig.

De juiste Windows 10 download

De beslissing over de taal is snel genomen. Als u de Windows-instellingen en menu’s en de downloadwizard in het Duits wilt, selecteert u het juiste taalpakket.

De keuze tussen 32-bits en 64-bits Windows 10 downloaden kan lastiger zijn als u een oudere pc gebruikt. Daarom raden wij u aan het volgende artikel te lezen over de Onderscheid maken tussen 32- en 64-bit.

Windows 10 Download und sofort loslegen
Bron: Andrea Piacquadio van Pexels

De nieuwigheden van Windows 10

Windows 10 combineert veel elementen van zijn voorgangers. Bijvoorbeeld, het ontwerp van het Start menu doet erg denken aan Windows 7terwijl de tegels en apps duidelijk afkomstig zijn van Windows 8 komen van . Bovendien zijn er tal van functies en kenmerken die direct na het downloaden van Windows 10 beschikbaar zijn. Virtuele desktops maken hier net zo goed deel van uit als de stemassistent Cortana of de gezichtsherkenning Windows Hello. Daarnaast hebben populaire toepassingen zoals Microsoft Edge of de Microsoft Store uitgebreide updates gekregen.

Tip: Als u nog steeds Windows 7 op uw computer gebruikt, moet u zo snel mogelijk aan een update denken Upgrade naar Windows 10 denk er eens over na. Omdat de officiële ondersteuning voor het oude besturingssysteem op 14 januari 2020 door Microsoft is stopgezet.

Het team van keyportal helpt u graag bij het downloaden van Windows 10 en de installatie ervan. Probeer jij maar, Windows 10 installeren via USB-stick? Geen enkel probleem. Kijk maar eens rond op onze site. Samen vinden we altijd een oplossing.