Veilig en legaal

De meest gestelde vraag: de legaliteit van onze softwareproducten. Wij bieden digitale licentiesleutels voor het ontgrendelen van softwareproducten. Wij controleren onze distributeurs voortdurend, omdat alleen officiële distributeurs ons hun softwareproducten mogen leveren. Voor elke bestelling controleren wij de locatie van de klant om er zeker van te zijn dat de licentiesleutels zijn goedgekeurd voor het overeenkomstige economische gebied. Ons bedrijfs- en distributiemodel is bevestigd door verschillende rechtbanken, waaronder het Europese Hof van Justitie. Wij verkopen alleen officiële en legale producten – als u vragen heeft, zijn wij altijd beschikbaar om die te beantwoorden.


Activeringsgarantie

De licentiesleutel wordt onmiddellijk verzonden bij de bestelling in de keyportal webshop. Wanneer u op rekening bestelt, duurt de verzending een paar minuten vanwege een handmatige controle. Zodra u de licentiesleutel heeft ontvangen, garanderen wij de functionaliteit en geldigheid ervan. Meestal treden activeringsproblemen op, omdat verkeerde producten werden gekocht die niet geschikt zijn voor het besturingssysteem, maar wij hebben nu een automatische herkenning van uw besturingssysteem in de winkel geïntegreerd. Als een licentiesleutel niet werkt, stuur ons dan een korte mail met de schermafbeelding van de foutmelding in bijlage en wij zullen hem onmiddellijk vervangen.


Onmiddellijk downloaden

Met de onmiddellijke verzending van de licentiesleutel bij de ingang van de bestelling, bieden wij u tegelijkertijd ook de download aan voor de aangekochte software. Eén klik is genoeg en de installatie begint. Onze webshop bepaalt automatisch welke software voor u de juiste is om complicaties te voorkomen. Keyportal stuurt u ook per e-mail de links die u nodig heeft om de software te downloaden. Ons Software Center biedt ook alle downloads op de website.


Aantrekkelijkste prijzen

Wij bieden onze klanten een lage aankoopprijs en een uitgebreide service in alle productassortimenten. Wij richten ons zowel op B2C- als B2B-klanten en bieden extra kortingen voor grotere afnamehoeveelheden. Wij zijn transparant in onze prijsstelling, aangezien de prijzen die op de website worden vermeld geen verborgen terugkerende kosten bevatten en reeds inclusief BTW zijn. Wij passen onze prijzen voortdurend aan en geven kortingen door aan onze klanten.


Onze klanten bewijzen dat wij onze beloften nakomen. Wij zijn trots op onze klantenfeedback op de beoordelingsplatforms, waarop wij allen bovengemiddeld scoren. Overtuig uzelf en beoordeel ons na uw aankoop.

logo

Customer rating 3 0

keyportal.nl
See all reviews