Office 2019 Home and Student

Discount from2

CHF89

Beschrijving

Het Microsoft Office 2019 Home & Student kantoorsoftwarepakket bevat:

Voor dezelfde prijs ook Outlook en Publisher? -> Office 2019 Standard

Geschikt voor:

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Waarom Microsoft Office 2019 Home & Student

De meest waardevolle onderdelen voor iedereen die vanuit huis werkt, thuisgebruikers en studenten: Office 2019 Home & Student-editie combineert dit alles. Het is een programma voor precies één apparaat, dat Word, Excel en PowerPoint omvat. OneNote maakt geen deel uit van het pakket, maar kan wel worden gedownload via de Windows Store in Windows 10. U kunt gegevens ofwel offline rechtstreeks op uw computer opslaan, ofwel ook online in de cloud via OneDrive of soortgelijke providers. “Krijg meer gedaan thuis of op school”: Dat is het motto van Microsoft, en deze editie van Office 2019 maakt het waar.

Functionaliteit in Word en PowerPoint

Professioneel ogende documenten kunnen nu effectiever worden ontworpen in Word 2019: Bewerken en controleren van de inhoud van de afdruk bij de printer gebeuren in één handeling. Daarnaast is de zoekfunctie, bekend van de voorganger, opgenomen, zodat beginners snel toegang hebben tot alle belangrijke functies in Word 2019. Geheel nieuw in de versie in Office 2019 Home & Student is ook de integratie van SVG-afbeeldingen, die gemakkelijker te schalen en te verplaatsen zijn dan bijvoorbeeld JPG- of PNG-afbeeldingen. Iedereen die met een stylus op een aanraakscherm schrijft, zal ook blij zijn met de verbeterde lettertypeherkenning. Dit is vooral handig bij het maken van aantekeningen. PowerPoint 2019 daarentegen is gemaakt voor presentaties: het bekende gereedschap maakt het ontwerpen van dia’s en complete presentaties op professioneel niveau mogelijk. Ideeën en informatie kunnen zo op een visueel en ook akoestisch aantrekkelijker manier worden gepresenteerd. Nieuw in PowerPoint in Office 2019 en alle versies is het gebruik van opnamen in Ultra HD-resolutie, zodat 4K-video’s nu vloeiend in de dia’s kunnen worden geïntegreerd. Dankzij de verbeterde ondersteuning voor het zoomen en schalen van bestaande foto’s of andere afbeeldingen is het ook niet meer nodig extra beeldbewerkingsprogramma’s aan te schaffen. Van eenvoudige dia’s tot dia’s met meerdere pagina’s, PowerPoint 2019 is het gereedschap voor de klus.

Gemakkelijk aantekeningen maken en berekeningen maken

Excel 2019 daarentegen biedt kopers van deze licentie de vertrouwde toepassing voor het beheren van spreadsheets. Gegevens van allerlei aard kunnen gemakkelijk en intuïtief worden ingevoerd en visueel worden voorbereid. Sneltoetsen bieden snelle toegang tot de belangrijkste functies voor gebruikers die dagelijks met Excel werken. Verbeteringen in de nieuwe versie zijn onder meer de wiskundige functies, die nu in grotere aantallen in het pakket zijn opgenomen. Bovendien biedt de toepassing nieuwe methoden om gegevens op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven, waardoor een instrument voor visualisatie ontstaat. Daardoor zullen alle gebruikers tijd besparen en toch kunnen genieten van de vertrouwde workflow met Excel.
OneNote is niet langer een integraal onderdeel van het pakket in Office 2019 Home & Student. In plaats daarvan kunnen toekomstige gebruikers het downloaden uit de Windows Store. Verder heeft Microsoft de compatibiliteit met alle oudere versies van Windows verwijderd. Het is verplicht om Windows 10 op het apparaat geïnstalleerd te hebben om te kunnen profiteren van Office 2019 en alle meegeleverde apps. Het is echter een eeuwigdurende licentie die ten minste vijf jaar lang door Microsoft van updates zal worden voorzien. In tegenstelling tot Office 365 zijn er geen abonnementskosten. Het maken van een back-up van gegevens naar OneDrive kan kosten met zich meebrengen.

Minimum vereisten:

  • Besturingssysteem: Windows 10
  • Geheugen: ten minste 2 GB RAM
  • Harde schijf: ten minste 3 GB beschikbare ruimte
  • Scherm: resolutie ten minste 1.024 * 768 pixels
  • Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning vereist voor GPU-versnelde interface
  • Browser: huidige versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari
  • .NET-versie: ten minste .NET versie 3.5

Hulp nodig bij de installatie?

Klik hier kunt u direct naar de installatiegids voor Microsoft Office 2019 Home & Student gaan!

Installation & activation

Mit unserer Schritt-für-Schritt Anleitung gelingt die Installation deiner neuen Software schnell und reibungslos.

Wenn du noch keinen Lizenzschlüssel besitzt, kannst du diesen hier kaufen: zum Produkt.

ACHTUNG: Wenn du auf deinem Computer Office 365 vorinstalliert hast, logge dich dort aus und deinstalliere das Office 365 komplett. Sonst erhältst du die Aufforderung, das Programm nach Ablauf der Testversion zu abonnieren – du hast jedoch mit Office 2019 Home & Student eine unlimitiert gültige Lizenz erworben (ohne Ablaufdatum)!

Die Installation von Office 2019 Home & Student ist relativ unkompliziert: Du gehst auf die Seite https://setup.office.com/ , folgst den Anweisungen und gibst den mitgelieferten Key ein, wenn du dazu aufgefordert wirst.


1. Klicke auf den zugesendeten Link im Bestätigungsmail oder gehe in unser Downloadcenter, wähle dein Produkt aus und klicke auf «Herunterladen»


2. Logge dich bei deinem Microsoft Konto ein.


3. Tippe deinen Produktkey ein.

Wichtig: Falls du nicht weitergeleitet wirst und du aber bereits auf «Next» geklickt hast, öffne dein Microsoft Profil. Logge dich ein und gehe auf «Dienste und Abonnemente». Dort sollte dein Produkt vorhanden sein und du kannst mit Schritt 6 weitermachen.


4. Klicke auf «Confirm».


5. Klicke auf «Go to Office Home & Student».


6. Klicke «Installieren» um zum nächsten Fenster zu gelangen.


7. Hier klickst du erneut auf den Button «Installieren», danach sollte der Download durchgeführt werden.


8. Klicke auf das Downloadfile.


9. Der Installationsmanager führt dich durch die Installation. Klicke auf «Fortfahren» für den nächsten Schritt

10. Nach dem Abschluss der Installation kannst du unten Links im Suchfeld nach «Word» suchen und es öffnen.


Fertig! Du kannst nun mit der Nutzung von Office 2019 Home & Student beginnen. Wir wünschen dir viel Spass mit dem neuen Produkt. Vielen Dank für dein Vertrauen in keyportal. Bei Fragen oder Unklarheiten stehen wir dir gerne zur Verfügung!

Artikelnummer: 825251 Categorieën: ,