Twee PDF’s vergelijken – wij laten zien hoe!

  1. PDF online vergelijken met PDF24
  2. PDF-vergelijking met Adobe
  3. PDF-vergelijking met KOFAX Power PDF

Als u verschillende versies van een document hebt, blijkt een handmatige controle van de inhoud vaak even vervelend te zijn als het bewerken van PDF zonder de bijbehorende programma’s. Het opsporen van een enkel woord of een aangepast leesteken in een tekst van meerdere bladzijden is ook niet zo eenvoudig.

Als u dus twee PDF’s wilt vergelijken, moet u vertrouwen op een automatisch programma dat het werk voor u doet. Wij hebben verschillende software-oplossingen voor u getest en hebben ook online PDF kunnen vergelijken om u hier de beste methoden voor te stellen.

Vergelijk PDF online: Gratis bij PDF24

Op PDF24 kunt u twee PDF’s direct in uw browser vergelijken zonder extra installatie. Het enige wat u hoeft te doen is beide bestanden te uploaden en vervolgens op Vergelijk te klikken, en de onlinedienst doet de rest voor u. Het algoritme van PDF24 herkent zelfs tekst uit afbeeldingsdocumenten.

Verwijderingen worden in rood weergegeven en in de vergelijking doorgestreept, terwijl toevoegingen in groen onderstreept zijn. Deze weergave doet denken aan Word’s “tracking” functie, die al beschikbaar is in Office 2019 Thuis & Student al heeft. In Office 2019 voor Mac heeft ook deze functie voor het controleren van documenten.

Mit PDF24 siehst du sofort alle Differenzen der Texte

Twee PDF’s vergelijken met Adobe

Het voorbereidingsproces is vergelijkbaar met dat van online freeware, behalve dat u geen bestanden hoeft te uploaden, u hoeft alleen de PDF-documenten te selecteren. Adobe Acrobat DC schittert hier met tal van functies die het hele proces vereenvoudigen.

U kunt bijvoorbeeld tijdens het selectieproces het commando swap gebruiken om aan te geven welke versie de originele is, of om verschillen in de grafische elementen te negeren. Na bevestiging toont het programma u zelfs het aantal gedetecteerde verschillen en verdeelt ze in verschillende types, voor elk waarvan er een filter is. Dit maakt het nog gemakkelijker om PDF’s te vergelijken.

Controleer de wijzigingen in het eindrapport of onmiddellijk in de geïntegreerde zij-aan-zij-weergave – de mogelijkheden zijn geheel aan de gebruiker. Dit bereik heeft echter zijn prijs, omdat alleen de betaalde versie van Adobe Acrobat DC de tool heeft om twee PDF te vergelijken. In ruil daarvoor draait de software dan echter ook op alle gangbare Besturingssystemen.

Zwei PDF vergleichen mithilfe von vielen weiterführenden Funktionen

Kofax Power PDF – Een goedkoper alternatief

Als de prijs voor Adobe Acrobat DC te hoog lijkt of als u geen fan bent van terugkerende abonnementsbetalingen, die net als Office 365 aan de eenmalige licenties van Microsoft Office het product dat voorheen bekend stond als Nuance Power PDF biedt een uitweg.

Onder de naam Kofax Power PDF verspreiden de nieuwe eigenaars een krachtige tool waarmee PDF’s gemakkelijk kunnen worden vergeleken. Nadat u het op uw computer hebt geïnstalleerd, hebt u de beschikking over een groot aantal functies voor het bewerken, converteren of delen van PDF’s. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van deze diensten gebruik maken.

Vollends den digitalen Wandel durchführen

Op die manier kunnen twee PDF’s zichzelf virtueel vergelijken. Als u nog vragen hebt over PDF en Office, kunt u altijd contact opnemen met onze Steun contact met ons op elk moment.