G Data Antivirus Prepaid Windows

CHF29CHF299

Beschrijving

G Data Antivirus is een ideale antivirusoplossing voor thuisgebruikers. De software is geoptimaliseerd voor een laag resourcegebruik tijdens zijn werk en dus een hoge snelheid, zelfs tijdens het scannen op de achtergrond van belangrijke gegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over prestatieverlies bij het gebruik van andere toepassingen. Om de hoge virusdetectie van het programma te garanderen, werken er twee virusscanners in het programma. Ze zoeken naar bekende malware, maar ook naar compleet nieuwe virussen of bedreigingen die alleen lokaal op het betreffende apparaat aanwezig zijn. Een blik op de opkomst van nieuwe virussen toont aan dat deze technologie noodzakelijk is: ongeveer elke zes seconden verschijnt er nieuwe malware op het internet. Gebruikers die G Data Antivirus kopen, beschermen zich hiertegen op de best mogelijke manier.

Om betrouwbare bescherming te garanderen, werkt G Data Antivirus proactief. Zodra uitgevoerde bestanden zich verdacht gedragen – bijvoorbeeld door op de achtergrond processen te starten die niets met het eigenlijke bestand te maken hebben – worden ze door de antivirussoftware gestopt. Ervaren gebruikers kunnen dan handmatig beslissen wat ze met het bestand willen doen. Alle anderen vertrouwen op de veilige standaardinstellingen van de software. Dit werkt ook voor downloads: ze bereiken de PC niet volledig zodra de antivirusscanner er een bedreiging in detecteert. Aangezien het internet de grootste toegangspoort is voor allerlei soorten malware, beschermen gebruikers zich zeer doeltreffend met deze technologie.Zodra gebruikers G Data Antivirus aanschaffen, beschermen ze zichzelf ook tegen de kwetsbaarheden van andere programma’s, zoals Adobe Flash, Microsoft Office en soortgelijke toepassingen. Geen enkele software kan ooit 100% veilig zijn – en G Data Antivirus zorgt ervoor dat die veiligheidslekken gesloten blijven. Dus zelfs als kwetsbaarheden worden uitgebuit die specifiek zijn voor de software op uw computer, hoeven gebruikers niets te vrezen. Dit werkt ook voor kwetsbaarheden die nog niet bekend zijn: Het antivirusprogramma controleert hoe de malware zich gedraagt en of zijn aanpak verschilt van die van normale programma’s.

Het gebruik van het hulpprogramma maakt het surfen op internet ook veel veiliger: websites die met kwaadaardige code zijn geïnfecteerd, worden door de virusscanner geblokkeerd voordat ze zelfs maar worden geopend. Hierdoor is het veel veiliger om op internet te winkelen of online te bankieren. Deze veiligheidskenmerken worden ook uitgebreid naar speciale banking Trojans: Deze bestaan om bankoverschrijvingen te manipuleren, soms met aanzienlijke schade tot gevolg. Dankzij de BankGuard-technologie die in G Data Antivirus is geïntegreerd, worden dit soort manipulaties onmiddellijk gedetecteerd en vervolgens vervangen door de oorspronkelijke overdracht. De malware wordt natuurlijk in één adem gewist.

Het programma biedt ook uitstekende bescherming tegen de chantage Trojaanse paarden die de laatste jaren wijdverbreid zijn geraakt. Deze versleutelen de inhoud van een harde schijf en geven deze pas vrij nadat een betaling is verricht. Ook hier wordt proactieve technologie gebruikt om te voorkomen dat gegevens worden gecodeerd. Als er verdachte activiteit op de harde schijf plaatsvindt, stopt de antivirusoplossing dit proces onmiddellijk en geeft u feedback hierover. Dit betekent dat afpersers geen schijn van kans hebben bij gebruikers die G Data Antivirus kopen en zich zo uitgebreid beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen en weten dat hun bestanden permanent veilig zijn.

Bij de ontwikkeling van de software is gestreefd naar een minimaal gebruik van middelen. Ondanks de talrijke functies, die naast de eerder genoemde mechanismen ook bescherming bieden tegen geïnfecteerde e-mails, is er geen prestatieverlies, zelfs niet op oudere apparaten. Dit komt ook tot uiting in de lage systeemvereisten. Dus zelfs oudere computers en notebooks kunnen uitstekend worden beschermd door gebruikers die G Data Antivirus aanschaffen.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: