Adobe Photoshop Elements Prepaid Mac

CHF89

Beschrijving

Eenvoudige hulpmiddelen voor prachtige foto’s.

Ontdek een fotoprogramma dat veel van het werk voor u doet en u toch de vrije hand geeft om te creëren. Gebruik verschillende manieren om te organiseren en te delen.

Inspiratie zo ver als het oog kan zien.

Effecten voor foto’s en ook diavoorstellingen en collages van uw foto’s en video’s worden automatisch gemaakt en naar u gebracht

die u op het beginscherm worden gepresenteerd. Om u op weg te helpen bij het bewerken van uw foto’s, biedt het beginscherm u inspirerende inhoud, hulpartikelen en zelfstudies.

Creativiteit makkelijk gemaakt.

Geautomatiseerde bewerkingsopties en ingebouwde how-to’s helpen u uw foto’s vorm te geven.

Adobe Sensei automatiseert bewerkingsstappen. Zodat je meer tijd kunt besteden aan creatief zijn.

55 ingebouwde how-to’s laten u zien hoe u patronen schildert, ongewenste objecten verwijdert en nog veel meer.

Geef foto’s een heel nieuw uiterlijk met automatische kleuring.

Pas uw creaties aan.

Maak van uw foto’s speciale aandenkens.

Effecten voor foto’s en diavoorstellingen en collages van uw foto’s en video’s die speciale momenten herbeleven, worden automatisch voor u gemaakt. Gebaseerd op Adobe Sensei.
Maak leuke memes voor sociale media of kalenders, fotoboeken en wenskaarten die u op uw eigen printer kunt afdrukken

Gemakkelijk beheer.

Geen chaos meer – vind elke foto in seconden.

Gebruik een visueel overzicht van uw foto’s en video’s in plaats van ontelbare, karakterloze mappen.
Uw beste foto’s worden automatisch geselecteerd op kwaliteit, gezichten, onderwerp of andere criteria. Aangedreven door Adobe Sensei.
Vind snel uw foto’s en video’s terug met slimme tags en automatische persoonsherkenning. Aangedreven door Adobe Sensei.

Veelzijdige presentatie.

Deel uw ervaringen met vrienden en familie hoe en waar u maar wilt.

Maak foto’s en memes voor social media posts
Diavoorstellingen en video’s delen op YouTube en Vimeo

Wat je kunt doen met Photoshop Elements

Tekst uit meerdere afbeeldingen – Ontwerp tekst door elke letter met een andere afbeelding te vullen. Ze hoeven alleen maar de tekst te typen, hun foto’s te verfraaien met filters en effecten, en het kunstwerk is klaar om te delen op sociale media.*

Verwijder ongewenste objecten.
Leer stap voor stap hoe u afleidende elementen uit foto’s kunt laten verdwijnen. De ontstane leemte wordt automatisch opgevuld.

Vervang achtergrond.
Selecteer gewoon het onderwerp van een foto en plaats het tegen een andere achtergrond.

Krijg geweldige effecten met filters – Experimenteer met stijlen en stemmingen die creatieve filters aan je foto’s toevoegen. Ze zijn met één klik aan te brengen en kunnen vervolgens worden verfijnd voor die speciale look.

*Adobe Sensei is een technologie voor kunstmatige intelligentie en machinaal leren. Het maakt het eenvoudiger en sneller om digitale ervaringen te creëren en te leveren met Adobe-producten.
**Door middel van dit product krijgt u toegang tot bepaalde services die worden gehost door Adobe of externe leveranciers op het internet. Het gebruik van dergelijke onlineservices is toegestaan voor gebruikers van 13 jaar en ouder en is onderhevig aan aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_de). De Online Diensten zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. In sommige gevallen is registratie van de gebruiker vereist. Voor sommige diensten kan een vergoeding of abonnement worden gevraagd.

Categorie: