SQL Server 2017 Standaard

CHF999CHF1,299

Beschrijving

Waarom SQL Server 2017

SQL Server 2017 is een belangrijke stap om van SQL Server een platform te maken waar u meerdere keuzes hebt: Kies tussen verschillende ontwikkeltalen en datatypes, tussen lokaal draaien of in de cloud, en tussen verschillende besturingssystemen door de kracht van SQL Server te leveren aan Linux, Linux-gebaseerde Docker containers, en Windows. Hieronder volgt een samenvatting van wat nieuw is voor specifieke functionele gebieden en vindt u links met meer details.

SQL Server 2017 Database Engine

SQL Server 2017 bevat veel nieuwe Database Engine functies, verbeteringen en prestatieverbeteringen. Database Engine is de kerndienst voor het opslaan, verwerken en back-uppen van gegevens. Database Engine biedt gecontroleerde toegang en snelle transactieverwerking om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gegevensverwerkingstoepassingen in uw organisatie.

Gebruik de Database Engine om relationele databases te maken voor online transactionele verwerking (OLTP) of online analytische verwerking (OLAP) gegevens. Dit omvat het maken van tabellen om gegevens in op te slaan en databaseobjecten, zoals indexen, views en stored procedures, om gegevens te bekijken, te beheren en op te slaan. Gebruik SQL Server Management Studio om de databaseobjecten te beheren en SQL Server Profiler om servergebeurtenissen te registreren.

Analyse diensten

Analysis Services is een module voor analytische gegevens in Decision Support en Business Analytics die analytische gegevens levert voor bedrijfsrapporten en klanttoepassingen zoals Excel, Power BI, die worden gebruikt door de Reporting Services-rapporten en andere tools voor gegevensvisualisatie. Een typische workflow omvat het creëren van een multi-dimensionaal of tabelvormig gegevensmodel. Het model implementeren als een database met behulp van een on-premises SQL Server Analysis Services of Azure Analysis Services server instance, het opzetten en toewijzen van terugkerende gegevensverwerking om machtigingen voor toegang tot gegevens van eindgebruikers mogelijk te maken. Wanneer het voltooid is, kan uw semantische gegevensmodel worden geraadpleegd door alle klanttoepassingen die ondersteuning krijgen van Analysis Services als gegevensbron. Analysis Services is nu beschikbaar in de cloud en als Azure-service. Azure Analysis Services ondersteunt tabelmodellen met compatibiliteitsniveau 1200 of hoger. DirectQuery, partities, beveiliging op rijniveau, bidirectionele relaties en vertalingen worden ondersteund. Ga naar Azure Analysis Services voor meer informatie over de dienst en om hem gratis uit te proberen.

SQL Server Integratiediensten

Microsoft Integratie Services is een platform voor het bouwen van data-integratie- en datatransformatieoplossingen op bedrijfsniveau. U gebruikt Integration Services om complexe bedrijfsproblemen op te lossen door bestanden te kopiëren of te downloaden, e-mailberichten te versturen als reactie op gebeurtenissen, datawarehouses bij te werken, gegevens op te schonen en data te ontginnen, en SQL Server-objecten en -gegevens te beheren. De pakketten kunnen alleen of in combinatie met andere pakketten worden gebruikt om aan complexe zakelijke behoeften te voldoen. Integratiediensten kunnen gegevens extraheren en transformeren uit uiteenlopende bronnen, zoals XML-gegevensbestanden, platte bestanden en relationele gegevensbronnen, en de gegevens vervolgens laden in een of meer doelen.

Integratiediensten omvatten een reeks ingebouwde taken en transformaties; hulpmiddelen om pakketten te maken en de Integratiediensten, dienst om pakketten uit te voeren en te beheren. U kunt de grafische hulpmiddelen van Integration Services gebruiken om oplossingen te creëren zonder ook maar één regel code te schrijven. Of u kunt het rijke objectmodel van Integration Services programmeren om pakketten programmatisch te maken en aangepaste taken en andere pakketobjecten te coderen.

  • Licenties per server / CAL’s vereist
  • Automatische database optimalisatie
  • SQL Server Machine Learning Services
  • Integratiediensten Design Platform
  • Nieuwe dynamische managementweergaven
  • SQL Server 2017 Rapportageservices
  • Geen tijdslimiet op gebruik
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,