Microsoft Exchange Server 2016 Standard

CHF699

Beschrijving

Waarom Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Microsoft Exchange Server 2016 Standard biedt uw bedrijf flexibele, duidelijke, transparante en kosteneffectieve communicatiekanalen. Alle functies zijn ontworpen om u bij uw dagelijkse werk te ondersteunen en bieden een hoog niveau van prestaties en betrouwbaarheid. De gedeelde opslag en het beheer van e-mails, contactpersonen en afspraken staat centraal, maar ook andere taken heeft u met Microsoft Exchange Server 2016 Standard in een mum van tijd onder de knie.

Exchange Server 2016 Standard voor professioneel e-mailbeheer

E-mailcommunicatie in bedrijven vormt de kern van Microsoft Exchange Server 2016 Standard. Of u het nu in-house gebruikt of in de Microsoft cloud, u profiteert van meer veiligheid en controle over uw organisatie. Microsoft Exchange Server 2016 Standard ondersteunt maximaal 5 mailboxdatabases, waardoor het geschikt is voor kleine tot middelgrote organisaties. Voor grote ondernemingen wordt de Enterprise Edition aanbevolen. Exchange 2016 Standard, ontworpen voor productieve teamsamenwerking, ondersteunt u en uw collega’s bij al uw werkzaamheden en zorgt voor betere resultaten.

De voordelen van Exchange Server 2016 Standard

  • Meer productiviteit door snel zoeken en intelligente inbox
  • Dankzij de vereenvoudigde architectuur, waarbij inbox- en klanttoegangsrollen worden gecombineerd, kunt u uw implementaties eenvoudig plannen en schalen
  • Verbeterde beveiliging door preventie van gegevensverlies (DLP) en verbeterde controlemogelijkheden
  • Beter samenwerken aan documenten door problemen met versiebeheer van bijlagen op te lossen
  • Flexibel gebruik via nieuwe Outlook-interface en webapps op mobiele toestellen
  • Rollen in Microsoft Exchange Server 2016 Standard

De Exchange-functionaliteit in de 2016-versie is verdeeld in twee verschillende rollen die u tijdens de installatie kunt definiëren. Aan de ene kant is er de rol “Mailbox”, die de hoofdfunctionaliteit bevat. Het houdt databanken bij en ontvangt verzoeken van klanten. Anderzijds is er de rol “Edge Transport”, die extra beveiliging biedt voor e-mailtransmissie tussen het interne netwerk en het Internet. Hier moet bijvoorbeeld spamfiltering worden genoemd.

Outlook Desktop-applicaties en Exchange Server 2016 Standard

Om de diensten van Microsoft Exchange Server 2016 Standard aan de desktopkant te gebruiken, hebt u een e-maildesktoepassing zoals Microsoft Outlook nodig. U kunt deze software kopen in een Office-bundel of als een op zichzelf staand Office-programma. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden wanneer u Exchange Server 2016 Standard koopt, anders hebt u geen toegang tot desktopfuncties. Koop Microsoft Outlook 2016 hier bij ons.

Categorieën: ,