Project 2019 Professioneel

Discount from2

CHF119

Beschrijving

Geschikt voor:

Voorwaarde: Office 2019 Professional of Office 2019 Professional Plus (niet compatibel met andere Office 2019-producten en versies van andere jaargangen)

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Waarom Microsoft Project 2019 Professional

Project Professional in de versie 2019 is een tool die het hele gamma van projectbeheer behandelt: Projectmanagers gebruiken deze software om middelen zoals mensen, tijd en budget te beheren, en zelfs zeer grote aantallen gelijktijdig lopende projecten in het oog te houden. Bovendien kunnen projecten bijna onbeperkt in omvang zijn. Van kleine taken tot zorgen die zich over meerdere jaren uitstrekken en dus van bijzonder belang zijn. Samenwerken aan dit soort projecten kan lokaal via het netwerk of via de cloud, waardoor kleine en grote bedrijven tijd en geld besparen terwijl ze toch op de hoogte blijven van specifieke projecten.

Om een groot aantal verschillende projecten bij te houden, brengt Microsoft Project Professional 2019 verbeterd portfoliobeheer. Met dit onderdeel van het programma kunnen besluitvormers onmiddellijk zien welke projecten momenteel op schema liggen en waar er behoefte is aan bijsturing. Tijdschema’s kunnen in het oog worden gehouden, budgetbeheer geeft een overzicht van de monetaire middelen, en het beheer van de menselijke hulpbronnen wordt nog eenvoudiger met deze functie. Het stellen van prioriteiten geeft informatie over de vraag of de belangrijkste projecten vorderen zoals gepland, dan wel of de projectmanager moet ingrijpen. Eerste hulp via analysefuncties en overeenkomstige actie-instructies is ook beschikbaar in portefeuillebeheer.

Om dit soort functies in grotere bedrijven en via de cloud te beheren, is synchronisatie met Project Online en Project Server mogelijk. Deelnemers aan een team kunnen zo nieuwe invoer in het project onmiddellijk synchroniseren met andere medewerkers en zijn niet afhankelijk van het nemen van handmatige acties. Daarnaast kunnen gebruikers van Microsoft Project Professional 2019 Skype for Business rechtstreeks in het programma integreren. Dit maakt tekst- en videochats of aanwezigheidscontroles rechtstreeks vanuit de software mogelijk, wat het ook veel gemakkelijker maakt om samen te werken aan projecten. Skype voor Bedrijven is geen inbegrepen component en moet apart worden aangeschaft.

Financiële afdelingen van bedrijven kunnen de loonlijst voor teamleden op een taak berekenen en andere uitgaven per project direct in de software vastleggen. Werknemers geven ook in Microsoft Project Professional 2019 rechtsgeldige facturen uit en registreren het verrichte werk in urenstaten die via sjablonen klaarliggen. Project Professional 2019 is dus niet alleen een tool voor projectmanagement. De software speelt ook een rol bij budgettering en financiering van allerlei taken, indien gewenst. De integratie van business intelligence-software vergemakkelijkt dit proces nog meer.

Gebruikers die nog niet eerder met Microsoft Project Professional in aanraking zijn gekomen, zullen niettemin onmiddellijk de uitgebreide functies van het programma ervaren – door middel van sjablonen die met de software zijn meegeleverd en waarmee zelfs complexe projecten binnen enkele minuten kunnen worden gecreëerd. Deze sjablonen kunnen worden bewerkt en opgeslagen voor later gebruik in andere projecten, zodat voor het maken van jaarverslagen voor toekomstige jaren bijvoorbeeld niet van voren af aan hoeft te worden begonnen, maar alleen het jaar hoeft te worden veranderd. Het overgrote deel van de functies van de voorganger en ook vertrouwde tools zijn ook terug te vinden in de 2019-versie, waardoor het voor ervaren gebruikers gemakkelijker is om over te stappen op de nieuwste versie.

Microsoft stelt deze editie van Project Professional alleen beschikbaar voor Windows 10-gebruikers. Geen andere besturingssystemen worden ondersteund. Het is een volwaardige licentie zonder abonnementskosten, dus het kan offline 365 worden gebruikt. Microsoft zal Project Professional in de 2019-release gedurende ten minste vijf jaar leveren met alle updates die in die periode worden uitgebracht. Dit omvat veiligheids- en functie-updates.

Minimumvereisten

  • Besturingssysteem: Windows 10
  • Geheugen: ten minste 2 GB RAM
  • Harde schijf: ten minste 3 GB beschikbare ruimte
  • Beeldscherm: resolutie ten minste 1.280 * 800 pixels
  • Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning vereist voor GPU-versnelde interface
  • Browser: huidige versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge
  • .NET versie: onbekend
Artikelnummer: 7592 Categorieën: