Vooruitzichten 2019

Discount from2

CHF89

Beschrijving

Geschikt voor:

Originele Microsoft activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

!!!!Niet compatibel met andere Office-producten!!!!

–> Voor Office-producten die Outlook 2019 bevatten, klikt u hier.

Waarom Microsoft Outlook 2019

Met de Outlook 2019-versie stelt het softwarebedrijf uit Redmond een krachtig softwarepakket samen dat gepaard gaat met tal van interessante vernieuwingen ten opzichte van de Outlook 2016-versie. De kern van de software blijft echter het betrouwbaar verzenden en ontvangen van e-mails, waarbij meerdere accounts handig met de software kunnen worden gekoppeld en beheerd.

Om de mailbox te organiseren, biedt Microsoft Outlook zijn gebruikers de mogelijkheid om mapstructuren te creëren, takenlijsten op te stellen, adresboeken te beheren en afspraken te organiseren in de uitgebreide agenda. Dankzij synchronisatie tussen verschillende apparaten is belangrijke informatie ook beschikbaar op de smartphone of notebook wanneer die nodig is.

Nuttige nieuwe functies in Microsoft Outlook 2019

De communicatie wordt ook vergemakkelijkt door verbeterde organisatorische functies, zoals de mogelijkheid om te zien hoeveel contacten al op een uitnodiging hebben gereageerd. Even praktisch is de nieuwe BCC-waarschuwing, die voorkomt dat de gebruiker een antwoord op een ontvangen bericht naar alle ontvangers van de oorspronkelijk ontvangen e-mail stuurt zonder dat dit de bedoeling was. Dankzij de zogenaamde “Bill Reminder” herkent Microsoft Outlook ook ontvangen facturen en voert de vervaldatums in de kalender in, wat de kans op het missen van betalingstermijnen aanzienlijk vermindert. De functie “Bill Reminder” is dus bijzonder praktisch voor zelfstandigen en kleine bedrijven.

Aanpasbare gebruikersinterface

Als onderdeel van de herziening van de e-mailsoftware heeft Microsoft de vertrouwde lintinterface van de vorige versie grondig herzien en gestroomlijnd. In de huidige versie kunnen gebruikers kiezen tussen de traditionele interface en een interface die is gereduceerd tot een menubalk. Bovendien kunnen gebruikers van Microsoft Outlook 2019 nu zowel de bedieningselementen van de menubalk boven in het scherm als de elementen op de nieuwe navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm aanpassen.

Meer beveiliging tegen malware en phishing-e-mails

Er zijn ook enkele wijzigingen op het gebied van beveiliging, waarbij de nieuwe dienst Safe Link de meest indrukwekkende eigenschap van de nieuwste Outlook-versie is. Terwijl ingesloten links nu van een veel betere preview worden voorzien, zorgt een realtime scanner op de achtergrond ervoor dat malware en phishing-links op betrouwbare wijze worden uitgefilterd.

Extra innovaties voor iOS

Met name de iOS-versie van Microsoft Outlook komt met een aantal extra verbeteringen. Een daarvan is de integratie van machine-leerfuncties in het agendasysteem. Deze maken het in Microsoft Outlook 2019 mogelijk om door het analyseren van de gebruikerslocatie en het aantal personen dat aan een evenement deelneemt, bijvoorbeeld automatisch een geschikte locatie voor een vergadering voor te stellen.

Minimum vereisten:

  • Platform: Windows 10
  • Processor: processor met ten minste 1 GHz, 32 bit (x86) of 64 bit (x64) – aanzienlijk sneller, aanbevolen
  • Geheugen: ten minste 2 GB RAM 32 bit / 64 bit), 4 GB RAM aanbevolen (32 bit / 64 bit)
  • Grafische kaart: DirectX 9 grafische kaart (minimum) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
  • Geluidskaart: niet gespecificeerd
  • Harde schijf: Minstens 16 GB harde schijfruimte op het installatieschijfstation (32 bit), 20 GB harde schijfruimte (64 bit)
  • Beeldscherm: 800 x 600 pixels (minimaal)
Artikelnummer: 7562 Categorieën: ,