Access 2019

Discount from2

CHF109

Beschrijving

Geschikt voor:

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Niet compatibel met andere Office-producten!

–> Voor Office-producten die Access 2019 bevatten, klikt u hier.

Waarom Microsoft Access 2019

De nieuwste editie van Microsofts databaseprogramma Access is een krachtig instrument dat zowel particuliere gebruikers als bedrijven kan overtuigen. Of het nu gaat om een kleine privé database of een complex database systeem. Microsoft Access 2019 biedt alles wat nodig is voor soepel en comfortabel werken met desktopcomputers en mobiele apparaten.

Vooral in vergelijking met de vorige versie Microsoft Access 2016 heeft de softwaresmederij uit Redmond ingezet op de gebruiksvriendelijkheid. De huidige versie maakt niet alleen indruk met een veel netter uiterlijk van het lint, maar ook met de mogelijkheid om de interface aan te passen aan de eigen behoeften.

Eenvoudige gegevensinvoer en efficiënt databasebeheer

Dankzij het grote aantal sjablonen kunnen zelfs beginners snel wegwijs worden in de wereld van Access 2019 en profiteren van uitgekiende sjablonen voor projectbeheer, goederenbeheer of het beheer van taken en contactgegevens. Ook externe gegevens, zoals PDF’s en afbeeldingen, kunnen via de overzichtelijke menu’s in een handomdraai in de databasetoepassing worden geïntegreerd.

Ook het importeren van gegevens uit aangemaakte Excel-documenten of externe SQL-databases is eenvoudig dankzij de beproefde Office-interface. Bovendien hebben database-professionals de mogelijkheid om complexe databases geheel volgens hun eigen ideeën te genereren. Access 2019 wordt afgerond door samen te werken met collega’s aan een database via een SharePoint-interface of Office 365-verbinding. De Salesforce Data Connector maakt het ook heel eenvoudig om gegevens te importeren uit het populaire Salesforce-bronsysteem.

Database apps ontwikkelen zonder voorkennis

Microsoft Access 2019 is veel meer dan een databasesoftware. Het programma biedt gebruikers veeleer de mogelijkheid om hun eigen databasegestuurde toepassingen voor mobiele apparaten te ontwikkelen. Zo is het mogelijk om via SharePoint gemakkelijk gegevens ter beschikking te stellen van werknemers zonder dat zij op hun werkplek zelfs maar toegang hebben tot Microsoft Access. En dankzij uitgebreide sjablonen werkt dit zelfs zonder enige programmeerkennis.

Nieuw grafiekbesturingsmodel

Met de release van de 2019-versie van Access heeft Microsoft een royaal softwarepakket samengesteld ten opzichte van de Access 2016-versie, die alle kleine vernieuwingen van de afgelopen jaren combineert en met een aantal interessante functies komt. Vermeldenswaardig is onder meer de geoptimaliseerde penwerking van alle programma’s van het Office 2019-pakket. Dit maakt op zijn beurt de bediening van de software op Microsoft Surface-apparaten veel intuïtiever, onder andere dankzij de verhoogde drukgevoeligheid.

Een andere grote technische vernieuwing in de nieuwste telg van de Microsoft Access-reeks is het “Modern Charts”-concept, dat de “Chart Controls” een veel moderner uiterlijk geeft en ze gemakkelijker te gebruiken maakt voor ontwikkelaars. “Modern Charts” kunnen in de versie 2019 ook in doorlopende formulieren worden gebruikt, wat met de vroegere ActiveX-gebaseerde oplossing niet op die manier mogelijk was.

Minimumvereisten:

  • Platform: Windows 10
  • Processor: Processor met ten minste 1 GHz. 32 Bit (x86) of 64 Bit (x64) – aanzienlijk sneller, aanbevolen
  • Geheugen: ten minste 2 GB RAM (32 Bit / 64 Bit), 4 GB RAM aanbevolen (32 Bit / 64 Bit)
  • Grafische kaart: DirectX 9 grafische kaart (minimum) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
  • Geluidskaart: niet gespecificeerd
  • Harde schijf: Minstens 16 GB harde schijfruimte op het installatieschijfstation (32 bit), 20 GB harde schijfruimte (64 bit)
  • Scherm: 800 x 600 pixels (minimum)
Artikelnummer: 7567 Categorieën: ,