Visio 2016 Professional

Discount from2

CHF99

Beschrijving

Geschikt voor:

Voorwaarde: Office 2016 Professional of Office 2016 Professional Plus (niet compatibel met andere Office 2016-producten en versies van andere jaren)

Originele Microsoft activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Waarom Microsoft Visio 2016 Professional

In Microsoft Visio 2016 Professional kunt u in een paar klikken professionele diagrammen maken met gekoppelde gegevens. Visio 2016 Professional maakt het eenvoudig om complexe inhoud te visualiseren. Werk samen in een team aan de diagrammen en bereik een hogere productiviteit. Visio 2016 Professional heeft tal van uitgebreide functies in vergelijking met de standaardversie. Daarom is het visualisatieprogramma bijzonder geschikt voor de high-end bedrijfssector. Managers en projectteams kunnen met Microsoft Visio 2016 Professional veelzijdige diagrammen maken – en eenvoudiger dan ooit tevoren. De Office-achtige interface zorgt voor een intuïtieve bediening en biedt functies die al bekend zijn van Office 2016; waaronder de zoekassistent “Tell Me” en de “Black Themes” voor oogvriendelijk werken.

Geavanceerde functies in Microsoft Visio 2016 Professional

Microsoft Visio Professional 2016 bevat alle functies van Visio 2016 Standard, zoals het snel en eenvoudig maken en bewerken van diagrammen. Bovendien beschikt het programma nog over de volgende geavanceerde functies:

  • Een uitgebreide set bijgewerkte vormen, sjablonen en stijlen geeft u een nog betere manier van werken.
  • Maak eenvoudig professionele diagrammen met ingebouwde sjablonen, waaronder bedrijfsdiagrammen, procesdiagrammen, IT-diagrammen en technische diagrammen, maar ook plattegronden en plattegronden.
  • Teamsamenwerking wordt steeds meer ondersteund in Microsoft Visio 2016 Professional, waardoor u tegelijkertijd aan diagrammen kunt werken zonder overlap.
  • Diagrammen kunnen direct aan gegevens worden gekoppeld, zodat u gegevens rechtstreeks uit Excel, Active Directory en Share Point-lijsten kunt gebruiken.
  • Door Information Rights Management in te schakelen, kunt u misbruik van gevoelige gegevens voorkomen om uw bedrijf te beschermen.
  • Documenteer processen in Microsoft Visio 2016 Professional met de standaardnotatie van uw keuze om ze te verbeteren en te democratiseren.
  • Maak professionele diagrammen met slechts enkele muisklikken.

In een mum van tijd maakt u met Microsoft Visio 2016 Professional duidelijke diagrammen, zelfs voor complexe onderwerpen. Een grote keuze aan sjablonen en vormen zorgt ervoor dat u altijd het juiste diagram bij de hand hebt en meteen aan de slag kunt. Visio 2016 Professional is gebaseerd op industriestandaarden, zoals BPMN 2.0, UML 2.4, IEEE en Windows Workflow 4.0. Bedrijfsdiagrammen, zoals tijdlijnen, pivotdiagrammen en organigrammen, kunnen net zo snel worden gemaakt als procesdiagrammen, IT-diagrammen, software- en databasediagrammen, technische diagrammen of plattegronden en plattegronden, zoals eigendoms- en kamerplattegronden. Een intelligente wizard in Microsoft Visio 2016 Professional maakt bijvoorbeeld automatisch organigrammen op basis van bestaande gegevens, en doet het werk voor u.

Bedrijfsfuncties voor een hogere productiviteit

Microsoft Visio 2016 Professional biedt geavanceerde functies om processen te stroomlijnen. U kunt uw bedrijfsprocessen gemakkelijk en efficiënt definiëren, verbeteren en democratiseren. U kunt subprocessen aanmaken en geldigheidsregels instellen voor de herziening van kaarten. Met meer dan 20 processjablonen biedt Visio 2016 Professional een complete oplossing voor een breed scala aan procestypes, waaronder BPMN 2.0, SharePoint-workflow, value stream mapping en EPC.

Met ingebouwde gegevenskoppeling kunt u snel grote hoeveelheden gegevens in diagrammen verwerken. Met Microsoft Visio 2016 Professional kunt u vormen koppelen aan meerdere gegevensbronnen, waaronder Microsoft Excel, Active Directory, Microsoft SQL Azure, Microsoft SQL Server, Microsoft SharePoint-lijsten en Business Connectivity Services. Op die manier kunt u altijd een actueel beeld van uw gegevens krijgen door de grafieken met uw gegevens regelmatig opnieuw af te drukken.

Teamwork is een centraal concept in Microsoft Visio 2016 Professional

Als team kunt u samen aan de diagrammen werken en hoeft u zich geen zorgen te maken over versiesynchronisatie. Wijzigingen kunnen worden aangebracht of opmerkingen kunnen rechtstreeks via Visio 2016 Professional of een browser worden geschreven. Er is ook de mogelijkheid van audio- of videochat vanuit het programma als aan de juiste vereisten wordt voldaan (Skype voor Bedrijven of Microsoft Lync is hiervoor nodig).

Artikelnummer: 7557 Categorieën: ,