Project 2016 Professional

Discount from2

CHF99

Beschrijving

Geschikt voor:

Voorwaarde: Office 2016 Professional of Office 2016 Professional Plus (niet compatibel met andere Office 2016-producten en versies van andere jaargangen)

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Waarom Microsoft Project 2016 Professional

Zelfs complexe en omvangrijke projecten kunnen met Project 2016 Professional tot in detail worden gepland, bewaakt en uitgevoerd. De populaire projectbeheersoftware van Microsoft ondersteunt u bij alle taken in verband met de realisatie van uw projecten. Microsoft Project 2016 Professional biedt meer functies voor efficiënter teamwerk. Naast de verbeterde communicatie via Skype for Business kan er nu nog gemakkelijker en flexibeler samen aan projecten in Microsoft Project 2016 Professional worden gewerkt dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365. Gebruik Project 2016 Professional om op de hoogte te blijven van uw projectdoelen.

Geavanceerde functies voor efficiënte projectplanning

Naast de functies van de standaardversie heeft Microsoft Project 2016 Professional tal van geavanceerde functies waarmee u efficiënter kunt werken, vooral voor het plannen van grotere projecten en in projectteams. Deze omvatten onder meer de volgende functies:

  • Bel of chat met teamleden rechtstreeks vanuit Project 2016 Professional met Skype voor Bedrijven. Kwesties kunnen onmiddellijk worden besproken en vragen verduidelijkt.
  • Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 kunt u uw projectinformatie vrijwel overal vandaan bekijken, bewerken en delen met andere teamleden via een speciale projectwebsite.
  • Met slimme tools zoals de Team Planner en Resource Negotiations kunt u met Microsoft Project 2016 Professional potentiële problemen vroegtijdig signaleren en tegenmaatregelen nemen voordat de planning in gevaar komt.
  • Met “wat-als”-scenario’s kan worden geanticipeerd op potentiële knelpunten en kan worden ingegrepen voordat er echte problemen ontstaan.
  • De Office-achtige interface maakt het gemakkelijk om te navigeren binnen Microsoft Project 2016 Professional.

Plan en monitor projecten met vooruitziende blik

U kunt belangrijke projecten effectief beheren met Project 2016 Professional. Dankzij het grote aantal planningstools kunt u met een paar muisklikken een volledig nieuw project opzetten, het voorzien van alle nodige elementen en de voortgang ervan voortdurend volgen. De verschillende opties voor het maken van rapporten zorgen ervoor dat u in Microsoft Project 2016 Professional altijd een overzicht hebt van alle belangrijke kengetallen en snel presentaties kunt maken over de actuele projectstatus. Dankzij de taakpaden die in het Gantt-diagram worden gemarkeerd, bent u altijd op de hoogte van de relatie tussen taken en hun belang in het project.

Met de intelligente tools van Microsoft Project 2016 Professional kunnen projecten met vooruitziende blik worden gepland. De teamplanner en de resourceonderhandelingen helpen u bijvoorbeeld om mogelijke knelpunten in een vroeg stadium te identificeren en daarop te reageren. “What-if”-scenario’s tonen u mogelijke ontwikkelingen binnen het project. De taakpadanalyse in Project 2016 Professional detecteert potentiële problemen voordat ze echt worden en helpt bij het vinden van oplossingen om de planning te halen.

Werken in een team is aanzienlijk verbeterd

Real-time communicatie met alle teamleden is eenvoudig in Project 2016 Professional via Skype voor Bedrijven. Stuur uw teamgenoten een chatbericht of bel ze rechtstreeks vanuit Microsoft Project 2016 Professional om vragen te stellen of problemen op te lossen. Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 hebt u nu overal toegang tot uw projecten. Vooral takenlijsten zijn nu nog gemakkelijker te bewerken en bij te houden. Een snel opgezette projectwebsite maakt het gemakkelijk om informatie te delen met alle betrokkenen. Met Microsoft Project 2016 Professional haalt u een complete projectbeheertool in huis die speciaal is ontworpen voor teamwerk en uw projecten doelgericht vooruit stuwt.

Artikelnummer: 7552 Categorieën: ,