Outlook 2016

Discount from2

CHF49

Beschrijving

Geschikt voor:

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Niet compatibel met andere Office-producten!

–> Voor Office-producten die Outlook 2016 omvatten, klikt u hier.

Waarom Microsoft Outlook 2016

Microsoft Outlook 2016 is een van de meest populaire en beste e-mailclients voor Windows-systemen. Het programma helpt u bij het ontvangen en verzenden van e-mails. U kunt Microsoft Outlook 2016 ook instellen voor meerdere e-mailaccounts en uw agenda en contactpersonen beheren. Outlook 2016 kan vooral zijn sterke punten tonen wanneer u een zeer hoog e-mailvolume hebt.

Eenvoudig beheer van afspraken, e-mail en contacten in het dagelijkse leven

Microsoft Outlook 2016 fungeert als een centrale beheerinterface in uw professionele of privéleven van alledag. U kunt afspraken bijhouden, contactgegevens van belangrijke personen toevoegen of een uitgebreide to-do lijst maken. Dit herinnert u automatisch elke dag aan belangrijke taken die u moet doen. U kunt Outlook 2016 ook synchroniseren met meerdere apparaten, zodat u op uw smartphone automatisch over dezelfde informatie beschikt als op uw computer.

Tegelijkertijd is Microsoft Outlook 2016 een programma dat het u veel gemakkelijker maakt om met e-mail om te gaan. Uitgebreide filter- en zoekfuncties zorgen er bijvoorbeeld voor dat u belangrijke e-mails snel kunt terugvinden en ook de bijlagen ervan kunt doorzoeken. Concepten opslaan en bijlagen bekijken met een voorbeeldfunctie zonder ze te hoeven downloaden. Wanneer u een nieuwe e-mail ontvangt, meldt Microsoft Outlook 2016 dit automatisch zodat u onmiddellijk kunt reageren.

Met Microsoft Outlook 2016 kunt u ook alle e-mailberichten die u ooit hebt ontvangen scheiden van ongelezen nieuwe berichten, zodat u snel toegang hebt tot de berichten die ertoe doen. Sleep berichten van de ene map naar de andere. Activeer de nieuwe aanraakinterface om Outlook 2016 te gebruiken zoals u het kent op tablets of notebooks met een aanraakscherm.

Nieuwe functies in Microsoft Outlook 2016

  • In Outlook 2016 koppelt u uw account aan Facebook of soortgelijke sociale netwerken. Hiermee hebt u rechtstreeks in Outlook toegang tot uw vrienden en kennissen die u op sociale netwerken hebt opgeslagen.
  • Snelle preview-opties voor afspraken of contactinformatie geven u een glimp van de informatie van mensen, zodat u snel telefoonnummers of e-mailgegevens kunt opvragen, bijvoorbeeld.
  • Die e-mailbijlage vergeten? Microsoft Outlook 2016 waarschuwt u voordat u een e-mail verstuurt, zodat u uw fout op voorhand kunt corrigeren.
  • Outlook 2016 heeft een touch-compatibele interface die u kunt inschakelen als u dat wilt. Dit betekent dat u veel van de belangrijke functies comfortabel kunt bedienen op apparaten zoals een tablet, zonder gebruik te hoeven maken van een externe muis of toetsenbord.
  • De oplossing voor thuis- en zakelijke gebruikers.

Met Microsoft Outlook 2016 koopt u een product dat u het recht geeft om het op precies één werkstation te gebruiken. Dit maakt de software geschikt voor particuliere gebruikers die meer orde en structuur in hun dagelijks leven willen aanbrengen, maar ook voor professionele gebruikers, freelancers, zelfstandigen of kleine bedrijven profiteren volop van de voordelen die in Outlook 2016 worden genoemd.

Aangezien het ontwerp van Microsoft Outlook 2016 slechts in rudimentaire opzichten verschilt van zijn voorganger, zult u de overstap ook heel gemakkelijk vinden. Natuurlijk is het programma ook compatibel met de nieuwe Windows 10 en bevat het alle updates die Microsoft heeft uitgebracht sinds de release van de applicatie.

Artikelnummer: 7522 Categorieën: ,