Microsoft 365 Business Standard – 1 Jaar

CHF139

Beschrijving

Geschikt voor:

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows PC worden geïnstalleerd.

Microsoft 365 Business Standard is de instapoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een softwarepakket om interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen. Naast “OneDrive for Business” met 1 TB cloudopslag per gebruiker, “Skype for Business”, de netwerktool “Yammer” en Microsoft “SharePoint”, overtuigt het pakket met veilige e-mailhosting met “Exchange Online”. Het Office-pakket wordt gecompleteerd door een handige webtoegang tot de onlineversies van de krachtige standaardtools Word, Excel, PW Met het “plan” Microsoft 365 Business Standard combineert het softwarebedrijf uit Seattle de voordelen van het “instaptarief” Business Essentials en het “tarief” Office 365 Business. Hiermee profiteren klanten onder andere van het gebruik van de desktopversies van de krachtige Office-tools Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook en Co in de 2019-editie. Dankzij het royale, op gebruikers gebaseerde licentiesysteem kan elke gebruiker de programma’s installeren op maximaal 5 computers of Macs, 5 tablet-pc’s en 5 smartphones. En alsof dat nog niet genoeg is, hebt u vanuit elke webbrowser toegang tot de onlineversies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote, die volledig compatibel zijn met de desktopversies. Je kunt niet flexibeler zijn dan dat.

Interne en externe communicatie naar een hoger niveau tillen

Het all-inclusive pakket van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 300 werknemers maakt indruk met krachtige communicatietools zoals e-mailhosting via Exchange Online, waarmee elke gebruiker e-mailadressen met een eigen domein krijgt, evenals een mailbox met maar liefst 50 GB opslagruimte. Daarnaast is er de OneDrive-cloudopslag van 1 TB voor het probleemloos delen en opslaan van gegevens op optimaal beveiligde servers.

Dankzij volledige HD-ondersteuning, persoonlijke deelnemerskoppelingen en een maximum aantal deelnemers van 250 vergaderingen, zet Skype for Business ook nieuwe standaarden voor ongecompliceerde communicatie met klanten en collega’s. Het scala aan functies wordt gecompleteerd door samenwerkingstools zoals SharePoint, Yammer, Microsoft Teams en Microsoft StaffHub voor een handige teamorganisatie.

Exclusieve kenmerken van Microsoft 365 Business Standard

Naast de diensten van de twee “kleinere” tarieven, biedt Microsoft 365 Business Standard verschillende exclusieve functies. Naast de online afsprakenplanner Microsoft Bookings voor een ongecompliceerde planning van klantenafspraken, omvat deze ook de Outlook Customer Manager, met behulp waarvan bedrijven specifieke klantgegevens gemakkelijk kunnen terugvinden en bijhouden.

Als u waarde hecht aan de beproefde Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint en een onbeperkte termijn (zonder abonnement) belangrijk voor u is, vindt u hier onze Office 2019 Standard-pakketten

.

Artikelnummer: 7200 Categorieën: