Kaspersky Totale Beveiliging

CHF35

Beschrijving

Met Kaspersky Total Security hebben de IT-beveiligingsexperts van Kaspersky Labs hun topproduct opnieuw naar een hoger niveau getild en voorzien van talloze kleine en grote innovaties. Dit allround pakket beschermt niet alleen tegen virussen, Trojaanse paarden, malware en dergelijke, maar biedt ook effectieve bescherming tegen phishing-aanvallen en aanvallen op de privacy van de gebruikers.

De kern van de beveiligingssoftware is de realtime hybride virusscanner, die gebruik maakt van de zwermintelligentie van miljoenen computers via cloudnetwerken door onbekende plagen onmiddellijk te detecteren en ze in bijna realtime aan de database toe te voegen. Gebruikers van KasperskyTotal Security staan dus al kort na het opduiken van een nieuwe dreiging aan de veilige kant dankzij regelmatige updates. De bescherming in deze versie wordt ondersteund door verbeterde detectie van kwetsbaarheden.

Bescherming en privacy bij bankieren en winkelen

Aangezien steeds meer financiële transacties via het internet worden verricht, is het absoluut noodzakelijk om over een optimaal beveiligde computer te beschikken. Kaspersky Total Security scoort in dit opzicht met een anti-phishingfunctie die gebruikers waarschuwt voor valse websites van banken en betalingsdienstaanbieders en zo een halt toeroept aan het misbruik van rekeninggegevens, PIN-codes, maar ook toegangsgegevens tot andere sites.

Safe Money”-technologie biedt extra veiligheid voor betalingstransacties. De optionele invoer van wachtwoorden via het virtuele toetsenbord maakt effectief een einde aan keyloggers. Wachtwoorden kunnen ook handig worden opgeslagen in de geïntegreerde wachtwoordmanager.

Dankzij de nieuwste versie van Total Security kunnen ook kinderen veilig op het net surfen. Ouders hebben niet alleen de mogelijkheid om downloads en ongeschikte inhoud individueel te blokkeren, maar ook om de openbaarmaking van persoonlijke gegevens zoals adressen of telefoonnummers te blokkeren. Omdat bijvoorbeeld ook de webcam via de individuele profielinstellingen kan worden gedeactiveerd, kan ook heimelijke en onbevoegde inkijk in de woon- of kinderkamer worden voorkomen.

Maximale beveiliging van gegevens en documenten

Met Kaspersky Total Security zijn ook belangrijke gegevens veilig. Dankzij de geoptimaliseerde cloudgebaseerde back-upfunctie kunnen gebruikers online net zo gemakkelijk een back-up maken van belangrijke documenten en bestanden als van video’s of foto’s van de vakantie van afgelopen zomer. Maar zelfs de gegevens die niet in de cloud terechtkomen, profiteren van de beveiligingssoftware, vooral omdat ze kunnen worden opgeslagen in een virtuele gegevenskluis.

Bovendien is deze gegevenskluis beveiligd met AES 256-bit encryptie, wat ongeoorloofde toegang vrijwel onmogelijk maakt. En als gevoelige gegevens niet meer nodig zijn, kunnen ze met één muisklik worden vernietigd in de meegeleverde gegevensvernietiger. Om te voorkomen dat gegevens onbedoeld verloren gaan, maakt de software ook tijdgestuurde back-ups mogelijk.

Ongestoord werken

Als u in alle rust wilt werken met een volledig scherm, hebt u geen constante berichten van de virusscanner nodig. De ontwikkelaars van Kaspersky Labs hebben daarom de huidige versie van hun premium product zo aangepast dat de werkstroom alleen wordt onderbroken door overlays in het geval van kritieke berichten. Bovendien is de gebruikersinterface op veel plaatsen herzien en gestroomlijnd, wat tot een snellere en handigere navigatie heeft geleid.

De juiste versie voor elke eis

Als u van de extra beveiliging op meer dan één computer of notebook wilt profiteren, kunt u 3 of 5 licenties tegelijk kopen tegen een gereduceerde prijs. Gebruikers die besluiten om tegelijkertijd een tweejarige licentie aan te schaffen, besparen nog meer geld. Deze versies zijn ook beschikbaar als enkele licenties en als licenties voor 3 of 5 gebruikers. Al met al is Kaspersky Total Security het ideale product voor alle gebruikers die 100 procent aan de veilige kant willen zijn.

Categorieën: