De Sims 4

CHF19

Beschrijving

De simulator van het dagelijkse leven is terug met zijn vierde editie! De Sims 4 zit vol met verbeteringen en nieuwe ideeën over hoe je je Sims nog interessanter, unieker en potentieel spannender kunt maken als je dat zou willen! Observeer ze zoals je altijd hebt gedaan: als een welwillende god die niet immuun is voor mogelijk dodelijk onheil!

Creëer een Sim

Sims maken die op jou lijken, of op iemand anders, is nog nooit zo makkelijk geweest, en toch zo uitgebreid. Voorbij zijn de dagen van handige schuifregelaars waarmee je jarenlang je personage kon afstellen. Klik en sleep het deel van het lichaam dat je wilt veranderen, gewoon zomaar, zonder onnodige tussenstappen. Pas de eigenschappen van je creaties aan voor verschillende activiteiten, bepaal hoe ze “praten” of zelfs lopen. Laat ze eruitzien alsof de winkel helemaal van hen is met een nonchalante zwaai van de heupen, of houd het net zo bekakt in het kruis als in de kledingstijl. Jij beslist. Je kunt een huis vol popcultuur-iconen creëren, eenvoudiger dan ooit.

Bouw, schaal op, schaal af

De hulpmiddelen voor het maken van huizen volgen in de voetsporen van Sims Creator . Maak gebouwen met vooraf gebouwde elementen of tover zelf elke muur tevoorschijn. Koop en bouw de kamers van uw droomhuis (of oase, als je wil) met zoveel persoonlijke betrokkenheid als je wil! Denk je dat de kamer groter moet zijn? Trek aan de randen van het huis en het past zich automatisch aan, geen probleem. Maak je je zorgen dat je sims gevaar lopen door overstromingen? Als die visie je niet aanspreekt, kun je altijd de fundering van het huis hoger (of lager) maken en niemand zal het merken. Jij bent de god van de architectuur!

Multitasking

Heb je het altijd al stom gevonden als je Sim alles moet laten vallen om de deur te openen met één hand die eigenlijk toch al vrij was? Dat is ook wat iedereen dacht. In De Sims 4 kun je voor het eerst in de geschiedenis het echte leven nabootsen en meerdere activiteiten tegelijk doen! Kijk hoe je Sims stap voor stap meesters worden in multitasking. Ze kunnen spelletjes spelen op hun telefoon terwijl ze naar het toilet gaan. Voer een groepsdiscussie alsof het de normaalste zaak van de wereld is! Open de deur zonder hun beker neer te zetten, hun rugzak af te doen, en al hun andere spullen te laten liggen. Ze groeien zo snel….

Categorieën: ,