Microsoft Flight Simulator

CHF59

Beschrijving

Meer dan twintig beschikbare vliegtuigen, duizenden vliegvelden, uitstekende vliegmechanica en verbluffende graphics maken MFS 2020 een must play voor alle luchtvaartfans.

Microsoft Flight Simulator 2020

Microsoft Flight Simulator 2020 is een simulator videospel voor Xbox One, ontwikkeld door Asobo Studio en uitgegeven door Xbox Game Studios. Het spel is het vierde deel in de Flight Simulator-reeks van Microsoft. Het spel bevat 20 vliegtuigen die de speler kan besturen en 30 vliegvelden op verschillende locaties in de wereld.

De gameplay is erop gericht de speler een zo realistisch mogelijke ervaring te geven van het vliegen met een vliegtuig door een getrouwe weergave van de vluchtmechanismen, veranderende weersomstandigheden, enz. Microsoft Flight Simulator 2020 kreeg aanvankelijk positieve kritieken. Recensenten prezen de gedetailleerde spelmechanismen, de realistische wereldgraphics en de verscheidenheid aan vliegtuigen die de speler ter beschikking staan.

Je eerste vlucht

MFS 2020 heeft, zoals de titel al aangeeft, tot doel de speler een zo realistisch mogelijke spelervaring te bieden. De spelmechanismen bieden een realistisch controleschema voor vliegtuigen met een verscheidenheid aan displays die de speler moet leren gebruiken. De kern van de mechanica richt zich op het vliegen van het vliegtuig naar zijn bestemming. Daartoe moet de speler een aantal variabelen controleren, zoals de toestand van het vliegtuig, het brandstofverbruik, de weersvoorspelling, enz. Goed voorbereid zijn op de vlucht is de beste eigenschap van de piloot, die hij elke keer dat hij het luchtruim kiest, moet oefenen.

Microsoft Flight Simulator

Van kruimeldief tot verkeersvliegtuig
Flight Simulator bevat 20 zorgvuldig nagebouwde vliegtuigen. Zij variëren van kleine éénmotorige vliegtuigen tot indrukwekkende lijnvliegtuigen die honderden passagiers en tonnen vracht kunnen vervoeren. Elk vliegtuig heeft verschillende vliegmechanismen – kleine vliegtuigen zijn snel en wendbaar, terwijl grotere vliegtuigen minder wendbaar zijn maar beter inspelen op veranderende weersomstandigheden. Terwijl ze door het luchtruim reizen, moeten de spelers deze machines leren besturen als ze hun plaats willen innemen tussen de beste piloten ter wereld.

Verbeter uw pilootvaardigheden

Verschillende soorten vliegtuigen betekenen dat de speler verschillende vliegstijlen onder de knie moet krijgen. Het vliegtuig van binnen en van buiten leren kennen zal de speler op lange termijn helpen, want piloot zijn is een van de meest veeleisende jobs op de planeet. De situatie tijdens de vlucht verandert van minuut tot minuut, en er is niet veel voor nodig om de aanvankelijk kalme reis een wending te laten nemen. Een plotselinge storm, een defecte uitrusting of andere noodsituaties aan boord zullen de probleemoplossende vaardigheden van de speler op de proef stellen en laten zien hoe goed hij onder druk kan presteren.

Bezoek exotische plaatsen

Microsoft Flight Simulator heeft altijd een grote verscheidenheid aan locaties gehad die de speler kon bezoeken. De editie van 2020 is niet anders. Tijdens het spel zal de speler naar meer dan zevenendertigduizend luchthavens over de hele wereld reizen. De beroemdste zijn minutieus nagebouwd, met aandacht voor zelfs het kleinste detail. Amerikaanse luchthavens zoals LAX, JFK International, Heathrow in Engeland of Charles De Gaulle in Frankrijk zijn een lust voor het oog van elke luchtvaartliefhebber.

Microsoft Flight Simulator

Afgezien van de luchthavens hebben de ontwikkelaars ervoor gezorgd dat de hele wereld die de speler uit het cockpitraam ziet er zo echt mogelijk uitziet. Met behulp van gegevens van de Bing Maps-servers hebben zij meer dan een miljoen steden, miljarden gebouwen, bomen en landstructuren nagebouwd. De speler zal zonder problemen kenmerkende plaatsen als het Vrijheidsbeeld in New York, de Golden Gate Bridge in San Francisco, of de Grand Canyon in Colorado herkennen.

Categorieën: ,