Madden NFL 21

CHF29

Beschrijving

NFL Madden 2021 is een American Football sportspel, ontwikkeld door EA Tiburon en uitgegeven door EA Sports. Het spel geeft de speler de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijden van de National Football League, een van de populairste sporten in de Verenigde Staten. NFL21 introduceerde veel veranderingen en verbeteringen ten opzichte van eerdere edities, waaronder vernieuwde offensieve en defensieve gameplay, veranderingen in het speltype Ultimate Team, enz. Madden NFL 21 kreeg aanvankelijk positieve kritieken van critici, die zich lovend uitlieten over de soepelere besturing tijdens de gameplay en de vernieuwde mechanica van andere speltypen.

Verbeterde aanval en verdediging

De belangrijkste verandering in 21 is het nieuwe offensieve en defensieve mechanisme. Dankzij het nieuwe systeem van de skill-stick kan de speler skill-move combinaties lanceren die hem helpen een gunstige positie te bereiken voor een touchdown. De aanvallende speler kan ook nieuwe manoeuvres gebruiken om meer speling over zijn tegenstanders te krijgen door te glijden, te draaien en te springen.

De verdedigingslinie van Madden 21 heeft ook zijn eigen set skill stick moves gekregen. Agressieve onderscheppingen, slimme fake outs, en krachtige tackles helpen spelers om lijnspelers van de tegenpartij in hun spoor te stoppen. De AI is echter slim en zal snel leren om herhaalde manoeuvres te pareren. Een flexibele speelstijl is de sleutel tot de overwinning, zowel offensief als defensief.

Opkomst tot roem

Het speltype Career biedt de speler de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de beste teams in de NFL. De speler begint zijn carrière als quarterback op de middelbare school en later op de universiteit, alvorens over te stappen naar de National League naar een team van zijn keuze. De speler moet zich op het rooster bewijzen om in de Hall of Fame opgenomen te worden.

Het ultieme droomteam

Het speltype Ultimate Team werkt ongeveer hetzelfde als zijn tegenhanger in FIFA. De speler stelt zijn Dream Team samen uit de beste spelers in de competitie en neemt het op tegen tegenstanders in online wedstrijden. De speler kan zijn team ontwikkelen door wedstrijden te winnen en speciale MUT-munten te verzamelen waarmee spelers van een hoger niveau en upgrades kunnen worden vrijgespeeld.

Welkom op de werf

Een andere nieuwe toevoeging aan NFL 21 is het speltype Yard. Net als VOLTA in FIFA neemt The Yard spelers mee naar de wereld van achtertuinwedstrijden die buiten de NFL-regels om in het vuil en de modder worden gespeeld. Spelers kunnen hun avatar creëren en deze samen met een team van American football-sterren meenemen op een spannende reis door verschillende locaties over de hele wereld, waaronder een stadion bij de Brandenburger Tor in Berlijn en meer.

Categorieën: ,