Grand Theft Auto V

CHF19

Beschrijving

In GTA 5 zijn drie helden te onderscheiden: de Gekke, de Gebroken en de Vastberadene, die van San Andreas hun speelterrein willen maken.

Ontmoet Michael, een familieman die in een luxueus herenhuis woont met zijn vrouw en kinderen. Er is alleen één probleem. Hij verveelt zich. Hij leeft onder getuigenbescherming, zijn vrouw bedriegt hem, hun kinderen vinden weinig soelaas, en de enige uitweg uit de resulterende midlifecrisis is terug te keren naar datgene waardoor hij tot leven kwam: een intens leven van misdaad met onwaarschijnlijke bondgenoten.

High five Franklin, een jongen uit de goot. Franklin wil gewoon weg van de destructieve levensstijl van bendes en misdaad, goed geld verdienen als repo-man en Michael en een gestoorde psychopaat vergezellen op een reeks overvallen. Franklin, de jongste van de drie, maar zeker niet onbekwaam, zal alles doen om niet te hoeven doen wat nodig is.

Pas op voor Trevor. Hij vloog vroeger hoog in het leger, nu is hij meestal een vlieger, hij is een oude vriend van Michael, of zo zeggen ze. Hij is gewelddadig en mentaal onstabiel en past goed bij een dief en een tiener die eruit wil. Trevor is de beste piloot van de bemanning en de man bij uitstek als het op scherpschieten aankomt. Hij is de beste man voor rampen. Beleef hun interacties in exquise rockstervertellingen.

Realistisch als nooit tevoren

De pc-versie van Grand Theft Auto 5 bevat sterk verbeterde graphics met ondersteuning voor 4K UHD-resoluties, vrij configureerbare instellingen en ontgrendelde framerates tot wel 60 frames per seconde en meer. The sky is the limit, en GTA 5 kan het perfect weergeven op een niveau dat geen enkele video volledig kan reproduceren. Rockstar’s verbluffende aandacht voor detail schittert met thematisch design op elke locatie, van rondhangende gangsters tot politie-loops tot geloofwaardige rommel voor elke locatie. Spelers kunnen deelnemen aan activiteiten die verder gaan dan het hoofdverhaal. Als je jezelf een golfer vindt, is er een geschikt golf mini-game om te spelen. Als je een korte film wilt zien, zet je de in-game TV aan of ga je naar een bioscoop. En dit zijn nog maar twee van de talloze dingen waarvan spelers kunnen genieten als ze zich buiten de gebaande paden wagen en de mogelijkheden verkennen die in Los Santos en de omliggende county’s schuilen.

Rij door Los Santos, een satire op Los Angeles, met al zijn eigenaardigheden, gebreken en stereotypen waar GTA V PC ongegeneerd de spot mee drijft. Of verlaat de stadsgrenzen en reis naar het naburige Blaine County, met zijn woestijnen, bossen en bergen, vooral de beroemde bezienswaardigheid Mount Chiliad. De hele wereld is je speeltuin.

Speel met anderen in GTA Online

Als de singleplayer-ervaring niet genoeg voor je is, heeft Rockstar kort na de release van het basisspel een solide en gevarieerde GTA Online-modus toegevoegd. Doe mee aan Deathmatch en bewijs jezelf met superieure vuurkracht en ongeëvenaarde gunplay. In races moet je tegen andere spelers rijden, varen en vliegen om te zien wie het beste een korte trip kan maken in een bepaald voertuig. Of verzamel een handjevol vrienden en plan een overval in het coöperatieve speltype Heist, waarin je vaardigheden op het gebied van planning en leiderschap bepalend zijn voor je succes. Voor degenen die altijd al een multiplayer sandbox versie van de single-player ervaring wilden, is er de Free Mode, die tot 30 spelers kan ondersteunen om zaken te doen of iemand te ruïneren in ware GTA-mode. Creëer je unieke avatar en spring in de online spelmodi van GTA V. Er zijn genoeg variaties voor iedereen om zijn favoriete gif te kiezen.

Maak de beste thriller ooit

Grand Theft Auto V (PC) biedt spelers een uitgebreide filmproductietoolkit waarmee ze camerahoeken, scèneovergangen en meer kunnen regelen om zelfs de meest alledaagse schietpartij en stadhuisstorm tot iets betekenisvols om te toveren. Nog meer zelfs wanneer je in de regisseursstoel zit om acteurs te kiezen uit de enorme modellengalerij, het tijdstip van de dag of het weer, of zelfs de wetten van de werkelijkheid zelf kunt bepalen om aan de zwaartekracht te ontsnappen. GTA 5 biedt de middelen om een nieuwe zomerse kaskraker te creëren en biedt ze aan spelers om te spelen.

Categorieën: ,