Diablo 3

CHF19

Beschrijving

De Heren van de Hel rusten nooit, en de wereld wordt opnieuw belegerd door hun helse krachten. Word een van de buitengewone helden die naar de in wezen ongelukkige stad Tristram reizen om de wereld te redden en hun reis naar grotere macht te beginnen. Diablo 3 is het derde deel in Blizzard’s klassieke hack-and-slash-franchise, compleet met moderne graphics en gestroomlijnde gameplay.

Een nieuw hoofdstuk in dit episch conflict

De Diablo-franchise heeft een lang en complex achtergrondverhaal, van games tot boeken en strips. Het verschrikkelijke conflict tussen engelen en demonen keert terug naar de wereld van Sanctuary twintig jaar na de gebeurtenissen van Diablo II: Lord of Destruction. U bent naar het noodlottige Tristram gekomen om een vallende ster te onderzoeken die een bekende kathedraal heeft getroffen, en om de zwermen helse wezens uit de stad terug te drijven. Kun jij Diablo ervan weerhouden zijn kwaad nog eenmaal te ontketenen en de eindoverwinning tegen de hemel op te eisen?

Nieuwe Klassen

Diablo 3 brengt een keur aan nieuwe klassen met bekende rollen die niches vullen waarvan je nooit had gedacht dat je ze nodig had. De barbaar is een machtige krijger die met bijlen door vijanden hakt en ze met weinig moeite als een hamer rondslingert. De monnik houdt van dichtbij en persoonlijk, met bliksemsnelle en krachtige stoten en trappen. Als je van goede, ouderwetse magie houdt, kan de tovenaar naar verluidt vijanden met vuurballen bestoken en stralen oproepen die hele zwermen kunnen doden. Als duistere, bloedigere magie je ding is, moeten de sjamanistische bezweringen en vervloekingen van de heksendokter je interesseren. Of je zou de Demon Hunter kunnen kiezen om de kracht van vallen en kruisbogen te benadrukken. Elke klasse heeft zijn eigen middelen en mechanica – welke wordt je hoofdklasse?

Gameplay boordevol actie

In Diablo heb je toegang tot twee vaardigheden, een basisvaardigheid en een krachtigere, maar je krijgt er nog vier bij die gemakkelijk toegankelijk zijn via sneltoetsen. Creëer je perfecte keten van vaardigheden om het bloedbad te maximaliseren. Ontdek verwoestende combo’s en synergieën om de hordes van Diablo en Baal op de knieën te krijgen voor jouw macht.

Progressieve ontwikkeling

Elke keer als je een level omhoog gaat, krijg je krachtige nieuwe vaardigheden. Naast het lineair verwerven van vaardigheden, krijg je toegang tot runen die je vaardigheden in nieuwe en spannende richtingen aanpassen, waardoor de manier waarop je je op de strijd voorbereidt verandert. Voeg een nieuw effectgebied toe aan een gewone spreuk voor één doel en verras je vijanden met een verdovingseffect dat ze niet verwachtten. Meng runen met je favoriete spreuken of experimenteer en ontdek nieuwe combo’s die beter bij je stijl passen. Elke tovenaar heeft dezelfde basisvaardigheden, maar het echte verschil zit hem in hoe hij zich specialiseert!

Categorieën: ,