Windows 8.1 Pro

Discount from2

CHF24

Beschrijving

Waarom Windows 8.1 Professional

Windows 8.1 Professional is de uitgebreide versie van Windows 8, die speciaal is ontworpen voor aanraakschermen en professionele gebruikers en bedrijven een optimale werkondersteuning biedt met dit platformtype. Het Windows 8.1 Professional-besturingssysteem draait niet alleen op compatibele tablets en handhelds, maar kan ook zoals gebruikelijk worden gebruikt via muis en toetsenbord op een laptop of computer. Microsoft Windows 8.1 Professional ondersteunt zijn gebruikers met een herziene interface, een geoptimaliseerd systeem en nieuwe functies en programma’s in de perfecte mate. Als uitbreiding op Windows 8 Professional is het besturingssysteem Windows 8.1 Professional ook gericht op professionele gebruikers en kleine bedrijven. De interface in Microsoft Windows 8.1 Professional is zo ontworpen dat hij gebruiksvriendelijk is voor gebruik met aanraakschermen. Dankzij het tegelformaat heeft de gebruiker altijd een overzicht van de belangrijkste toepassingen en documenten en kan hij er dus snel bij. In het algemeen is het besturingssysteem Windows 8.1 Professional zodanig geoptimaliseerd dat bijvoorbeeld kopieer- en systeemprocessen zijn versneld. Zo krijgen alle toestellen een functioneel en krachtig besturingssysteem dat niet alleen overtuigt met nieuwe functies en ontwerpwijzigingen, maar ook met een prestatieverhoging.

Vernieuwingen in het Windows 8.1 Professional-besturingssysteem

Het besturingssysteem Windows 8.1 Professional brengt tal van vernieuwingen met zich mee. Het heeft de volgende nieuwe basisfuncties, waarvan sommige ook te vinden zijn in Windows 8:

  • Moderne gebruikersinterface: Tegelinterface voor aanraakschermen
  • Internet Explorer 11: nieuwe Windows-webbrowser
  • Geoptimaliseerde gegevensoverdracht: kopieerprocessen kunnen worden gepauzeerd en hervat
  • Nieuw taakbeheer: processen worden op een prestatieverbeterende manier beheerd
  • Windows Store: voor de aankoop van moderne apps
  • Windows Defender: Antispyware

Daarnaast heeft Microsoft Windows 8.1 Professional ook nog steeds alle functies van Windows 8 Pro, zoals Remote Desktop, Domain Joining, Encrypting File System, Group Policy en opstarten vanaf een Virtual Hard Disk. Daarnaast zijn er veel meer functies en optimalisaties toegevoegd met de update van het Windows 8.1-besturingssysteem.

Optimalisaties in het Windows 8.1 Professional besturingssysteem

Met Microsoft Windows 8.1 Professional zijn, in vergelijking met Windows 8 Professional, enkele visuele en systeemoptimalisaties doorgevoerd. Het meest opvallende verschil is de optie om het bureaublad in tegelvorm of klassiek weer te geven. Ook kan het menu Start van het Windows 8.1 Professional-besturingssysteem nu op verzoek worden weergegeven met de rechtermuisknop, vergelijkbaar met Windows 7. Zo worden gebruikers ondersteund met de juiste instelling voor zowel touchscreen- als muis- en toetsenbordbediening. Windows 8.1 Professional wordt ook geleverd met een groot aantal nieuwe vooraf geïnstalleerde moderne apps. De vorige apps zoals “Video’s”, “Muziek”, “Camera” en “Foto’s” zijn ook uitgebreid in hun functionaliteit in het Windows 8.1 Professional besturingssysteem.

Krachtig Microsoft Windows 8.1 Professional

Met de talrijke nieuwe functies en de optimalisatie van de interface creëert het besturingssysteem Windows 8.1 Professional een sterk platform dat professionele gebruikers en kleine bedrijven actief ondersteunt bij hun taken met zijn nieuwe functies en programma’s. Dankzij de prestatieverhoging is Windows 8.1 Professional een betrouwbaar besturingssysteem. De modernere gebruikersinterface en de Modern-apps bieden gebruikers een up-to-date systeem voor zowel handhelds als desktopcomputers.

Artikelnummer: 7462 Categorieën: ,