Windows 7 Ultimate

CHF29

Beschrijving

Waarom Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate is de meest effectieve en uitgebreide versie van Windows 7, ontworpen ter ondersteuning van kleine bedrijven en professionele gebruikers. U krijgt met het besturingssysteem Windows 7 Ultimate niet alleen optimalisaties op visueel gebied, zoals de gebruikersinterface en vele nieuwe functies voor professionele eisen, maar ook nog steeds het volledige pakket van mogelijke basisprogramma’s en functies.

Duidelijke gebruikersinterface en geoptimaliseerde prestaties

Het Windows 7 Ultimate besturingssysteem biedt u een nieuwe en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Dit omvat enkele algemene visuele verbeteringen, die gedeeltelijk zijn verspreid over alle toepassingen van het besturingssysteem. Een voorbeeld is de verwijdering van de zijbalk uit de vorige versie van Windows Vista. Widgets kunnen in het besturingssysteem Windows 7 Ultimate dus willekeurig over het hele bureaublad worden verdeeld, waarbij ze in hun positie niet langer worden beperkt door een zijbalk. Zo kunt u uw eigen individuele werkruimte creëren en hebt u alle belangrijke programma’s en toepassingen direct binnen handbereik. Bovendien voegt Windows 7 Ultimate een lint-menubalk toe aan basisprogramma’s zoals Paint en WordPad. De menu-interface, die vertrouwd is sinds Microsoft Office 2007, biedt u ook een duidelijke selectie van de belangrijkste functies in Windows 7 Ultimate.

Systeemoptimalisaties in Windows 7 Ultimate, zoals het verbeterde beheer van externe apparaten of de introductie van de nieuwe DirectX 11, bieden u een krachtig systeem. Deze laatste verbetering is verantwoordelijk voor een optimale grafische ondersteuning en versnelt complexe grafische processen voor u in Windows 7 Ultimate. Ook ondersteunt Microsoft Windows 7 Ultimate nu alternatieve invoerapparaten zoals tablets en bijbehorende functies zoals multi-touch. Hierdoor kunt u verschillende programma’s in het Windows 7 Ultimate besturingssysteem met meerdere vingers tegelijk bedienen. De systeemvereisten van Windows 7 Ultimate zijn lager in vergelijking met zijn voorganger Windows Vista, ondanks talrijke vernieuwingen, wat het optimalisatieproces duidelijk bevestigt.

Alle belangrijke nieuwe functies in Windows 7 Ultimate

Een systeem dat zo visueel en vooral systeemtechnisch geoptimaliseerd is als Microsoft Windows 7 Ultimate heeft natuurlijk ook tal van nieuwe functies en programma’s. Dankzij deze verbeteringen ondersteunt het besturingssysteem Windows 7 Ultimate u optimaal bij uw werk op de computer:

  • Apparaatfasen: beter beheer van externe apparaten
  • Probleemstappen recorder: Verbeterde probleemrapportage
  • “Bibliotheken”: Mappen met de belangrijkste documenten overzichtelijk gerangschikt in de Verkenner
  • Nieuw Veiligheidscentrum: “Onderhoudscentrum” voor controle van firewall en virusscanner
  • Spraakuitvoer en -bediening: bedieningsondersteuning voor gebruikers met beperkte vaardigheden
  • Jump lists: snelle toegang tot gegevens en programma’s
  • Locatiebewust afdrukken
  • Externe desktop host
  • Geavanceerde functies

Overbodige functies zijn verwijderd uit Windows Ultimate 7 voor optimalisatiedoeleinden. Vooral vanaf de Professional-versie zijn er nieuwe functies toegevoegd aan Windows 7 Ultimate. Daartoe behoren de ondersteuning van Windows Server Domains en de XP-modus, waarmee u ook oudere programma’s kunt uitvoeren. Bovendien bevat het besturingssysteem, dankzij de uitgebreide versie, ook exclusief het programma voor de versleuteling van de harde schijf “BitLocker”. De mogelijkheid om op te starten vanaf virtuele harde schijven in VHD-formaat is ook aanwezig in Microsoft Windows 7 Ultimate. De systeemtaal kan op elk moment worden gewijzigd.

Beveilig Windows 7 Ultimate Besturingssysteem

Op het gebied van beveiliging is Microsoft Windows 7 Ultimate ook geoptimaliseerd. Daarom biedt Microsoft Windows 7 Ultimate nu standaard biometrische verificatie. Met behulp van deze nieuwe functie kunt u zich aanmelden met uw vingerafdruk of bijvoorbeeld rechten toekennen aan gebruikers. Microsoft Windows 7 Ultimate werkt nu ook met een zogenaamde “whitelist” voor bijvoorbeeld systeemprogramma’s, waarvoor bij het uitvoeren geen verdere bevestiging nodig is. Met behulp van een zogenaamde “zwarte lijst” kunnen programma’s worden vastgelegd in Windows Ultimate 7, die tijdens hun uitvoering apart behandeld moeten worden. Hierdoor kunt u de controle houden over meer kritieke programma’s in Windows 7 Ultimate.

Artikelnummer: 7447 Categorieën: ,