Windows 7 Home Premium

CHF24

Beschrijving

Waarom Windows 7 Home Premium

Microsoft Windows 7 Home Premium is de uitgebreide versie van Home Basic. Beide versies zijn ontworpen voor thuisgebruikers in de particuliere sector. In vergelijking met zijn voorganger, Windows Vista, brengt het besturingssysteem Windows 7 Home Premium talrijke veranderingen met zich mee. Deze omvatten de verbetering van de gebruikersinterface, nieuwe functies en kenmerken, een verbetering van de prestaties en optimalisaties op het gebied van beveiliging. Daarnaast biedt het Windows 7 Home Premium besturingssysteem u exclusieve content, zoals diverse mediaprogramma’s.
gebruiksgemak en meer prestaties

Het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem wordt geleverd met een moderne gebruikersinterface, nieuwe functies en talrijke optimalisaties. Zo is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem opnieuw verbeterd door de belangrijkste programma’s, zoals Windows WordPad en Paint, een lintmenubalk te geven. Zo kunt u de belangrijkste functies in het oog houden en efficiënter werken. Met ondersteuning voor alternatieve invoermethoden biedt Microsoft Windows 7 Home Premium ook handige functies zoals Multi-Touch, waarmee u in Paint met meerdere vingers tegelijk kunt tekenen. In het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem kunt u nu widgets overal op uw bureaublad plaatsen en hoeft u zich niet langer te beperken tot een zijbalk. Naast deze visuele verbeteringen biedt het Windows 7 Home Premium besturingssysteem u ook systeemoptimalisaties in de vorm van prestatieverhogingen, zoals met de nieuwe DirectX 11, die uw systeem de nodige grafische ondersteuning biedt, die het nodig heeft voor complexere grafische processen. Over het algemeen is Windows 7 Home Premium sneller dan zijn voorganger Windows Vista, hoewel de systeemvereisten in vergelijking lager zijn.

Nieuwe programma’s en meer in dewindows 7 Home Premium besturingssysteem

Microsoft Windows 7 Home Premium biedt u tal van nieuwe functies en programma’s, zodat alle optimalisaties op het gebied van de gebruikersinterface en de systeemprestaties optimaal kunnen worden benut:

  • Error Recorder: Probleemrapporten loggen
  • Nieuw Veiligheidscentrum: Statuscontrole van firewall en virusscanner
  • Apparaatfasen: verbeterd beheer van externe apparaten
  • Virtuele mappen in Verkenner: zogeheten “bibliotheken” voor snelle gegevenstoegang
  • Spraakbesturing en spraakuitvoer: toepassingsondersteuning voor gebruikers met beperkte mogelijkheden
  • Verbeterde taakbalk en voorbeeldopties
  • Sneller navigeren met verbeterde Windows-zoekfunctie
  • Eenvoudig thuisnetwerken maken
  • Aanraakondersteuning

Onnodige Taakbalk- en Verkennerfuncties zijn uit het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem verwijderd voor optimalisatiedoeleinden. In ruil daarvoor krijgt u nieuwe functies en programma’s speciaal met Windows 7 Home Premium, zoals ondersteuning voor HDTV of het schrijven en afspelen van dvd’s. Microsoft Windows 7 Home Premium bevat ook het Windows Media Center, de Windows Media Player en enkele spelletjes.

Veilig thuissysteem met Windows 7 Home Premium

Het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem biedt u de mogelijkheid biometrische verificatie te gebruiken. Deze functie kan worden gebruikt om in te loggen, rechten voor gebruikers te verheffen, of toegang te krijgen tot het besturingssysteem in het algemeen. Hierdoor is het Windows 7 Home Premium besturingssysteem exclusief voor u toegankelijk en dus zeer veilig. Systeemprogramma’s in Microsoft Windows 7 Home Premium staan nu op de witte lijst, waardoor ze automatisch beheerdersrechten krijgen wanneer ze worden uitgevoerd, zodat er geen bevestiging meer nodig is. Het Windows 7 Home Premium besturingssysteem wordt ook up-to-date gehouden via updates en is dus veilig voor u.

Artikelnummer: 7457 Categorieën: ,