Norton (Internet) Security

CHF29CHF119

Beschrijving

Bescherming met toepassingen die aan uw behoeften voldoen Norton Security-software biedt waardevolle bescherming tegen bronnen van gevaar, waartoe surfen en andere activiteiten op internet aanleiding geven. Malware en spyware zijn in dit verband de meest voorkomende bedreigingen, samen met virussen, en de steeds nieuwe ontwikkelingen op dit gebied vereisen krachtige software, die er altijd klaar voor is. Aanvallen door hackers of malware worden door Norton betrouwbaar gedetecteerd. Deze aanvallen worden al op voorhand geblokkeerd of de gebruiker wordt gewaarschuwd. Norton Security is dus een ideale aanvulling op de firewall op een computer die bijvoorbeeld automatisch al in de Windows PC’s is geïntegreerd. De versie van Norton is geschikt voor particuliere gebruikers met hoge eisen, maar ook voor professionele gebruikers. Antivirustechnologie is de basis van de prestaties van het Norton-product dat veel comfort biedt. Snelheid en zuinig gebruik van hulpbronnen zijn kenmerken van het programma. Dit heeft al geleid tot meerdere onderscheidingen voor hoge consumentenwaarde.

Veiligheid voor online activiteiten
Norton Security legt de nadruk op de beveiliging van gevoelige gegevens en ook betalingen die tot de meest voorkomende transacties op het Internet behoren. Online bankieren is het klassieke voorbeeld waar gebruikers veel nadruk leggen op beveiliging door krachtige software. Aanvallen van hackers en misbruik van gegevens door derden tonen aan dat gegevensbeveiliging steeds belangrijker wordt en een professioneel product zoals dat van Norton vereist.

Virusbeschermingsbelofte en Norton expert
Een teken dat Norton zich duidelijk bewust is van haar kwaliteit in virus verdediging is Symantec’s virus beschermingsbelofte. Security van Norton maakt de belofte om betrouwbaar te beschermen tegen virussen. Als dat niet lukt. is er geld terug voor de consument. Norton’s expert die aan de gebruiker wordt verstrekt draagt ook bij aan de veiligheid. Hij is onmiddellijk actief wanneer een abonnement op de Norton software ingaat.

Gebruikersvriendelijkheid als een belangrijk onderwerp
Gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk thema in de Norton-systemen en ook in de versie. De gebruikersinterface is gemakkelijk te gebruiken en vereist niet veel opleiding. Het gemak begint al bij de installatie: het programma wordt eenvoudig in werking gesteld met de bijgeleverde activeringssleutel. Norton Support is beschikbaar om alle vragen te beantwoorden. Zelfs onervaren gebruikers kunnen goed met het programma overweg en fouten vermijden die de deur openzetten voor virussen.

Apparaatbeheer op het internet
Iedereen die vijf apparaten beschermt met één abonnement heeft een overzicht nodig. Om deze reden biedt Norton gebruikers van de versie een internetportaal dat het beheer van apparaten vergemakkelijkt. Op die manier blijft elke gebruiker op de hoogte en kan hij of zij zijn of haar individuele beschermingsbehoeften implementeren.

Artikelnummer: 20777 Categorieën: ,