McAfee Total protection

CHF29CHF49

Beschrijving

McAfee Total Protection beschermt uw computer tegen malware, frauduleuze e-mails, sociale netwerken en kwetsbaarheden in het besturingssysteem. Het programma versnelt uw Windows PC met een optionele QuickClean-functie en is zuinig met hulpbronnen, zodat het ook geschikt is voor oudere computers. McAfee Total Protection is een uitgebreide all-round bescherming die niet alleen virussen bestrijdt, maar alle bedreigingen van het moderne internet kan neutraliseren. Met deze versie kunt u precies één Windows-pc een jaar lang beschermen tegen virusaanvallen.

Belangrijkste kenmerken in McAfee Total Protection:

  • McAfee Total Protection beschermt u tegen virussen, trojaanse paarden en andere malware. Automatische updates garanderen een bescherming die 24 uur per dag effectief is.
  • Vertrouw op uw e-mail: Het programma bewaakt uw mailbox en laat geen spam- of phishingberichten toe. Online winkelen is veel veiliger geworden.
  • Site Advisor in McAfee Total Protection vertelt u welke links, inhoud en berichten veilig zijn. Inhoud en berichten veilig zijn en welke websites malware verbergen.
  • Gebruik ouderlijk toezicht om minderjarigen te beschermen tegen ongepaste inhoud en hen effectief de toegang te ontzeggen.
  • Zelfs werken op trage apparaten: McAfee Total Protection versnelt uw pc door onnodige gegevens automatisch te verwijderen en vernietigt documenten permanent met Shredder on demand.
  • Versleutel belangrijke bestanden met wachtwoorden die onder normale omstandigheden niet kunnen worden gekraakt. Ideaal voor persoonlijke documenten of belangrijke zakelijke documenten.

Automatische virusbescherming met McAfee Total Protection

Dit antivirusprogramma houdt zichzelf up-to-date met meerdere automatische updates per dag. U kunt ervoor kiezen om het onopvallend op de achtergrond te laten werken, of u kunt McAfee Total Protection actief specifieke mappen, directories of gegevens laten scannen. Naar behoefte kunt u het programma zelf voldoende configuraties laten maken of u kunt het programma aanpassen aan de specifieke behoeften van uw computer. De eenvoudig te begrijpen interface die ook begrijpelijk is voor minder technisch geïnteresseerde gebruikers. ondersteunt u daarbij.

Bovendien kunt u McAfee Total Protection gebruiken om hedendaagse malware te bestrijden: Het antivirus waarschuwt u bijvoorbeeld voor verdachte links en inhoud op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Bovendien wordt uw communicatie met vrienden en kennissen gecontroleerd en gecodeerd, zodat derden deze niet kunnen lezen. Beheert u persoonlijke gegevens op uw computer? Om toegang van buitenaf te voorkomen, versleutelt McAfee Total Protection deze documenten met sterke wachtwoorden die het onmogelijk maken om deze bescherming te omzeilen, zelfs met aanzienlijke inspanning.

Beveiligde communicatie met McAfee Total Protection
Deze met persprijzen bekroonde tool controleert uw inbox en sorteert bijvoorbeeld spamberichten eruit. Phishing inhoud, en andere oplichting. Online winkelen wordt vereenvoudigd met Site Advisor, een hulpmiddel dat u laat zien welke websites veilig zijn en welke niet. Met McAfee Total Protection krijgt u ook ouderlijk toezicht waarmee u kunt bepalen welke inhoud geschikt is voor uw kinderen en tot welke sites ze geen toegang mogen hebben. U zult deze toepassing in een paar stappen kunnen gebruiken, en het is ook onmogelijk ze met een paar klikken te omzeilen.

Werkt uw computer over het algemeen te traag voor u? Gebruik dan de QuickClean-functie die in McAfee Total Protection is geïntegreerd: hiermee kan het antivirusprogramma uw pc scannen op gegevens die overbodig zijn en deze permanent en onherroepelijk verwijderen. Indien u dat wenst, kunt u gegevens permanent vernietigen, zodat u bijvoorbeeld harde schijven kunt doorverkopen zonder bang te hoeven zijn voor uw gegevens. Met al deze functies is McAfee Total Protection niet zomaar een eenvoudige virusscanner, maar een uitgebreid, multifunctioneel programma voor meer veiligheid en gemak op de PC.

Artikelnummer: 20757 Categorieën: ,