Bitdefender Total Security

CHF59CHF149

Beschrijving

Bitdefender Total Security is een oplossing voor meerdere apparaten en biedt bescherming voor Windows- en Mac-pc’s, maar ook voor tablets, notebooks en smartphones. De talrijke functies van de beveiligingssoftware omvatten onder meer detectie van adware en malware, een traceerfunctie in geval van diefstal of verlies, en een firewall tegen aanvallen vanaf het Internet. Handige Bitdefender tools zoals wachtwoordbeheer, bestandshredder en kwetsbaarheidsscan zijn ook beschikbaar voor de gebruiker. Met slechts één aankoop kan men meerdere privé- of bedrijfsapparaten beveiligen – tegen spyware. Rootkits, phishing, trojanen, virussen, ransomware en meer. Indien nodig kan ook de oplossing voor ouderlijk toezicht van Bitdefender worden gebruikt. Dit overtuigt bijvoorbeeld met GPS-tracking en schermtijdbeperking. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker overzicht houdt over het grote aantal functies dat kan worden geactiveerd, kan de “Bitdefender Autopilot” op verzoek verschillende beslissingen nemen.

Veilig voor alle online activiteiten
Bitdefender Total Security controleert proactief alle internetverbindingen. Dit betekent dat de software al actie onderneemt voordat een virus wordt vermoed. Dit betekent dat het zelfs onbekende virussen detecteert. Potentieel schadelijke code wordt gerapporteerd en zo nodig vermeden. Dit is ook de manier waarop de software omgaat met phishing-pogingen, zodat de vertrouwelijke gegevens van de gebruiker niet kunnen worden gestolen. Tot de functies behoort onder meer cloud-spambeveiliging voor e-mailverkeer. Beschermingsfuncties via deelbare mappen en voor instant messagingverkeer zijn geïntegreerd. Om gemakkelijk een back-up van belangrijke gegevens te maken op externe media, is een back-upfunctie opgenomen in de beveiligingssuite. Andere nuttige functies van Bitdefender Total Security zijn onder meer het opschonen van gegevens, het verwijderen van duplicaten en onnodige registervermeldingen, en encryptie van vertrouwelijke gegevens.

Functies voor online winkelen en mobiele apparaten
Om ervoor te zorgen dat de overvloed aan functies geen enkel systeem overbelast, is er de “Bitdefender Autopilot”. Het controleert de beveiligingssoftware op basis van de prestaties van de PC. Dit elimineert veel pop-ups en prompts voor de gebruiker. Wie vaak online betaalt, profiteert van de virtuele browser en de Safepay-functie. Mogelijke aanvallen op financiële gegevens worden onderschept en kunnen zich dus niet verspreiden naar de rest van het systeem. Praktisch: wachtwoorden en bankgegevens kunnen worden opgeslagen in de beveiligde “portemonnee”. Een interessante functie voor tablets en smartphones is de antidiefstalfunctie voor het lokaliseren van zoekgeraakte of gestolen apparaten. Gebruikers van USB-opslagmedia kunnen ook gebruik maken van “immunisatie” om ze te beschermen tegen virussen en zo de transmissiepaden van malware te beperken.

Altijd up-to-date antivirussoftware op alle apparaten

De afzonderlijke componenten van de beveiligingssoftware kunnen via een browser worden aangestuurd. Het is echter handiger om alle installaties die bij een licentie van Bitdefender Total Security horen te beheren via de Bitdefender Central-app. Deze kan worden geïnstalleerd op iOS of Android. Vanuit de app kunnen virusscans worden gestart op alle apparaten en kunnen op elk moment beveiligingsupdates worden verkregen van Bitdefender. Bovendien heeft de gebruiker daar het snelste contact met het ondersteuningsteam van Bitdefender. Net als alle Bitdefenderproducten ontvangt Total Security ook voortdurend updates via het internet. De updates gebeuren automatisch. De gebruiker ontvangt altijd de meest recente bescherming tegen mogelijke cyberdreigingen zonder verdere tussenkomst.

Eén licentiesleutel voor meerdere apparaten
Een multi-device oplossing, zoals Bitdefender Total Security, kan geschikt zijn voor gezinnen en kleine bedrijven, éenmanszaken en particulieren, die meerdere computers bezitten. De gecombineerde beveiligingssoftware wordt op elk apparaat gedownload in de variant die overeenkomt met het besturingssysteem met dezelfde licentiesleutel. Potentiële klanten moeten zich vóór de aankoop afvragen of zij de software gedurende één, twee of drie jaar willen gebruiken. Er is ook een licentievariant. die zelfs geldig is voor maximaal tien apparaten. Samengevat is Bitdefender Total Security de juiste keuze voor iedereen die meerdere – zowel mobiele als vaste – computers wil gebruiken en beveiligen.

Artikelnummer: bitdef012020 Categorieën: ,