Avira Antivirus Server

CHF289CHF1,159

Beschrijving

100% detectie en bekroonde malwareverwijdering. Maximale bescherming met minimale systeemimpact. Eenvoudig te schalen, eenvoudig te gebruiken en te beheren – en zonder enige onderhoudskosten. Beveiliging en prestaties speciaal voor servers Antivirusbescherming: bekroonde beveiliging. Met een krachtige engine biedt Avira Antivirus Server bescherming op internet en filtert het verkeer. Dit beschermt uw bedrijfsbestanden en klantgegevens tegen 30 miljoen dagelijkse bedreigingen.

Bescherming on the fly
Onze real-time cloud-technologie beschermt uw lopende processen. Bestandstoegang en systeemgeheugen tegen spyware, rootkits en andere verborgen malware.

Bescherming wanneer u het nodig hebt
Wij beschermen alle gevoelige informatie op uw harde schijven. Nog handiger en veiliger: u kunt scans handmatig starten of inplannen om ze automatisch uit te voeren.

Bescherming voor netwerken
Avira Antivirus Server voorkomt dat virussen zich over alle nodes verspreiden en uw netwerk infecteren. Wij zorgen voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw bedrijfsgeheimen en voorkomen dat uw gegevens het slachtoffer worden van hackers.

Optimale prestaties: laag verbruik van hulpbronnen
Zelfs terwijl deze krachtige antivirustechnologie wordt uitgevoerd, zullen uw servers optimaal presteren onder zware rekenbelasting.

Snelle updates
Updates van virusdefinities worden snel en automatisch zonder kosten op uw servers afgeleverd – zonder bandbreedteknelpunten en vertragingen in de workflow.

Gemakkelijk te beheren
Onze moderne, schone gebruikersinterface maakt het eenvoudig om uw antivirussoftware te beheren. Uw beveiligingsstatus is in één oogopslag zichtbaar en scanlogs zijn gemakkelijk toegankelijk.

Geen onderhoudskosten
Geen onderhoudskosten of verborgen kosten. Avira heeft geen invloed op de uptime of beschikbaarheid van de server. Inbegrepen in de service is onze uitstekende klantenondersteuning.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,