AVG Anti-Virus

CHF29CHF99

Beschrijving

AVG AntiVirus Business Edition is zeer aanpasbare antivirussoftware van topklasse. Het beschermt duizenden bedrijven tegen virussen, Ransomware, Malware, Adware, Trojanen, Rootkits, Hackers en andere bedreigingen. Het is een computerbeveiligingsoplossing waarmee kleine en middelgrote ondernemingen hun gegevens, bestanden, E-mail, netwerken en pc-apparaten tegen cyberbedreigingen kunnen beschermen.
Daarnaast breidt AVG AntiVirus zijn ransomwarebescherming uit naar zakelijke mobiele telefoons en tablets via zijn antivirus-app voor Android. De software biedt ook bescherming tegen diefstal voor verloren of gestolen telefoons of tablets. AVG AntiVirus kan huishoudens ook beschermen tegen ransomware en webcamspionage via een versie van het programma dat is bedoeld voor persoonlijk en gezinsgebruik.

Bewaar de gegevens, bestanden en identiteit veilig

Bedrijfs- en klantengegevens zijn een van de belangrijkste activa van een onderneming. Wanneer hackers en malware binnensluipen, kunnen die gegevens worden gecompromitteerd, wat kan leiden tot inbreuken op gegevens en onderbrekingen van de bedrijfsvoering. AVG AntiVirus is ontworpen om belangrijke gegevens en bestanden veilig, privé en uit handen van hackers te houden.

Om de veiligheid van de gegevens te waarborgen, worden bedrijfsbestanden en -documenten gecodeerd en opgeslagen op een virtuele harde schijf op een PC, die met een wachtwoord is beveiligd. Het heeft ook een geavanceerde bestandsvernietiger, die bestanden veilig verwijdert. zodat niemand ze kan herstellen met kwade bedoelingen. Bovendien beschikt AVG AntiVirus over anti-spyware die identiteitsdiefstal voorkomt door spyware en adware te detecteren die persoonlijke gegevens verzamelen.

Bescherm het netwerk met link scanning

AVG AntiVirus helpt een netwerk te beschermen tegen cyberbedreigingen en zorgt ervoor dat bedrijven en hun werknemers veilig toegang hebben tot internet. Voordat de webpagina wordt geladen en geopend in een browser, scant de software deze eerst en geeft een veiligheidscijfer weer in de resultaten van zoekmachines. Wanneer gebruikers op koppelingen klikken, waarschuwt AVG AntiVirus hen voor verdachte incidenten.

Email Shield-technologie

De antivirussoftware biedt ook e-mailbeveiligingstechnologie die automatisch e-mails scant en inhoud verwijdert die malware of veiligheidsbedreigingen bevat. Het blokkeert verdachte en gevaarlijke e-mailbijlagen.

Slimme Scanner
AVG AntiVirus beschermt niet alleen gegevens. Bestanden en netwerken. maar ook PC apparaten tegen malware en hackers. De geavanceerde scanengine scant automatisch computers. wanneer werknemers niet werken. Deze slimme scantechnologie slaapt nooit. en omdat hij het zware werk doet, kunnen werknemers zich op hun werk concentreren.

Beheer op afstand

AVG AntiVirus biedt een zeer interessante functie waarmee beheerders de software op afstand kunnen installeren en configureren vanaf één enkele locatie. Op die manier kunnen zij de software gemakkelijk implementeren op alle computers in hun netwerk. Bovendien werkt de software zichzelf automatisch bij om apparaten tegen de nieuwste bedreigingen te beschermen.

Krachtige mobiele beveiliging

Met AVG AntiVirus worden smartphones en tablets die door werknemers worden gebruikt, beschermd tegen de nieuwste virussen, Malware, Spyware, onveilige apps en instellingen, en ongewenste bellers. Er is namelijk een antivirus-app voor Android-toestellen, die kan worden gedownload van Google Play. Zodra de app is geïnstalleerd, draait hij op de achtergrond en biedt hij gebruikers een krachtige mobiele beveiliging.

Anti-diefstal en camera-val

Als gebruikers hun zakelijke telefoon of tablet kwijtraken, kunnen ze deze met AVG AntiVirus traceren op de Anti-Theft-website van AVG. Via deze website kunnen zij het toestel vergrendelen, een alarm activeren of op afstand de gegevens wissen. Als hun telefoon of tablet in verkeerde handen valt, kunnen gebruikers de cameravalfunctie van AVG AntiVirus gebruiken om de persoon te identificeren die de telefoon of tablet heeft ontvangen. Als een dief het apparaat probeert te ontgrendelen maar daar drie keer niet in slaagt, maakt Camera Trap een geheime foto van de persoon en e-mailt deze naar de eigenaar van de telefoon of tablet.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,