SQL Server 2016 Standaard

CHF799CHF999

Beschrijving

Waarom SQL Server 2016 Standard

SQL Server 2016 Standard Edition biedt verbeterde beschikbaarheid en schaalbaarheid met maximaal 24 cores. Transformeer gegevens en lever bruikbare inzichten met geavanceerde rapporten. Gebruik open source R-integratie voor geavanceerde analyses. SQL Server Technologieën: De Database Engine is de kerndienst voor het opslaan, verwerken en back-uppen van gegevens. De Database Engine biedt gecontroleerde toegang en snelle transactieverwerking. Hiermee kunt u voldoen aan de veeleisende behoeften van gegevensverwerkende toepassingen in uw organisatie. De Database Engine biedt ook een breed scala aan ondersteuning voor het handhaven van hoge beschikbaarheid.

R Diensten

Microsoft R Services biedt verschillende manieren om de populaire taal R in bedrijfsworkflows te integreren. R Services (In-Database) integreert de taal R met SQL Server zodat u gemakkelijk modellen kunt maken, hertrainen en evalueren door opgeslagen Transact-SQL procedures aan te roepen. Microsoft R Server biedt schaalbare ondersteuning voor R in de onderneming op meerdere platforms en ondersteunt gegevensbronnen zoals Hadoop en Teradata.

Gegevenskwaliteitdiensten

SQL Server Data Quality Services (DQS) biedt een kennis-gedreven oplossing voor het opschonen van gegevens. Met DQS kunt u een kennisbank aanleggen en die kennisbank vervolgens gebruiken om met computerondersteunde en interactieve middelen gegevenscorrecties en -duplicatie op uw gegevens uit te voeren. U kunt cloud-gebaseerde referentiegegevensservices gebruiken en een gegevensbeheeroplossing creëren die DQS integreert met SQL Server Integration Services en Master Data Services.

Integratiediensten

Integratiediensten is een ontwerpplatform voor krachtige oplossingen voor gegevensintegratie, waaronder datawarehouse-pakketten voor het extraheren, transformeren en laden (ETL) van gegevens.

Diensten voor stamgegevens

Master Data Services is de SQL Server-oplossing voor het beheer van stamgegevens. Een oplossing die is gebaseerd op Master Data Services zorgt ervoor dat rapportage en analyse zijn gebaseerd op de juiste informatie. Met Master Data Services creëert u een centrale opslagplaats voor stamgegevens en beheert u een controleerbare en veilige registratie van die gegevens terwijl ze in de loop der tijd veranderen.

Analyse diensten

Analysis Services is een analytisch gegevensplatform en business intelligence-toolset voor particulieren. Teams en ondernemingen, server- en klantontwerpers ondersteunen traditionele OLAP-oplossingen, nieuwe oplossingen voor tabelmodellering, en self-service analytics en samenwerkingsmogelijkheden met Power Pivot, Excel, en een SharePoint Server-omgeving. Analysis Services omvat ook datamining om u te helpen de patronen en relaties te ontdekken die verborgen zitten in grote hoeveelheden gegevens.

Replicatie

Replicatie is een geheel van technologieën voor het kopiëren en distribueren van gegevens en databaseobjecten van de ene database naar de andere en vervolgens het synchroniseren van de databases om de consistentie van de gegevens te waarborgen. Met replicatie kunt u gegevens distribueren naar meerdere locaties, externe gebruikers of mobiele gebruikers via lokale en wide area netwerken (WAN’s), inbelverbindingen, draadloze verbindingen of via internet.

Rapportagediensten

Reporting Services biedt webgebaseerde functionaliteit voor bedrijfsrapportage, zodat u rapporten kunt maken, inhoud uit verschillende gegevensbronnen kunt halen, rapporten in verschillende indelingen kunt publiceren en abonnementen en beveiliging centraal kunt beheren.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,