Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

CHF1,399

Beschrijving

Waarom Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

De Enterprise Edition van Microsoft’s Exchange Server 2016 is meer dan gewone groupware en e-mailtransportserversoftware voor het gedeelde beheer van taken, contacten, e-mails en afspraken. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise fungeert als een interne en externe interface en als een oplossing voor procescontrole en als een ongecompliceerde verbinding tussen medewerkers en afdelingen uit een breed scala aan activiteitengebieden.
In tegenstelling tot de standaardversie komt de Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise-editie als geroepen door tot 100 databases per server te gebruiken met elk tot 2 terabyte. Terwijl het gebruiksvriendelijke Exchange Admin Center het gebruik van functies van verschillende kantoorproducten en het voorkomen van gegevensverlies mogelijk maakt, profiteren gebruikers ook van een centrale gegevensopslag, terwijl de opslagvereisten en compliance-eisen worden bewaakt.

Maximale productiviteit op alle apparaten

Met behulp van Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise optimaliseren bedrijven niet alleen de platform-specifieke communicatieprocessen, maar ook hun cross-platformcommunicatie, zodat teams veel productiever kunnen samenwerken. Dat gebeurt onder meer via de gebruiksvriendelijke Outlook-app voor iOS en Android, en via de Outlook Web App.

Bovendien zijn er intelligente filtertechnologieën die de werkwijze van de gebruikers analyseren en zo alleen de echt belangrijke berichten volgens specifieke specificaties uitfilteren. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise wordt afgerond met een gedeelde inbox en agendabeheer voor teams, evenals OneDrive for Business voor het delen, bijwerken en bewerken van gegevens in realtime.

All-round-bescherming voor vertrouwelijke zakelijke communicatie

In tijden van toenemende aanvallen vanuit cyberspace is de bescherming van vertrouwelijke gegevens en bedrijfscommunicatie een topprioriteit. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise beschermt deze gegevens met ingebouwde beveiligingsmechanismen, waardoor het ook veel eenvoudiger wordt om te voldoen aan wettelijke en interne bedrijfsvoorschriften. Naast beleidstips in Outlook omvat het beveiligingspakket uitgebreide preventie van gegevensverlies, waarmee ook wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie van gebruikers per ongeluk wordt doorgegeven aan onbevoegden.

Het intelligente antispamfilter daarentegen voorkomt met zijn Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen-filtertechnologie al dat potentieel schadelijke berichten in de eerste plaats in de mailbox terechtkomen. Bovendien kan de antivirus-API die in Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise is ingebouwd, gemakkelijk worden gekoppeld aan software van derden.

Altijd up-to-date dankzij regelmatige updates

Met de 2016-editie van Microsoft Exchange Server profiteren gebruikers ook van het updatebeleid dat met zijn voorganger werd geïntroduceerd. Daarom voorziet Microsoft zijn Exchange-software elk kwartaal van een zogenaamde Cumulative Update (CU), die niet alleen bekende bugs wegwerkt, maar ook nieuwe functies toevoegt om nog veiliger en efficiënter te werken. De e-mailtransportserver en de groupware-software kunnen ook in hun volledige scala van functies worden gebruikt zonder enige tijdsbeperking wat de gebruiksperiode betreft.

Categorieën: