Visio 2019 Professional

Discount from2

CHF119

Beschrijving

Geschikt voor:

Voorwaarde: Office 2019 Pro of Office 2019 Pro Plus (niet compatibel met andere Office 2019-producten en versies van andere jaargangen)

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Waarom Microsoft Visio 2019 Professional

Microsoft Visio blijft het beste hulpmiddel voor het ontwerpen van diagrammen in bedrijven in de Professional 2019-editie, geleid door veelgebruikte industriestandaarden zoals IEEE. Daarnaast heeft Microsoft duizenden detailverbeteringen aangebracht en nieuwe functies geïntroduceerd, met name om de verwerking van projecten in grotere teams te vergemakkelijken. De software is dus uitdrukkelijk gericht op professionele gebruikers. Toch blijft de vertrouwde gemakkelijke instap in het programma bestaan, die vooral wordt bereikt door talloze sjablonen en de beproefde Office-interface. Elke koper krijgt nog steeds 2 GB gratis opslagruimte bij Microsofts eigen cloudoplossing OneDrive.

Het genereren van diagrammen is in Microsoft Visio Professional 2019 direct na het starten van het programma mogelijk: honderden sjablonen op basis van een selectie van meer dan 250.000 vormen zorgen daarvoor. En omdat de desktopapplicatie zichzelf voortdurend bijwerkt, worden er regelmatig nieuwe sjablonen toegevoegd. Voltooide diagrammen worden vervolgens door gebruikers niet alleen als Visio-gegevenssets gedeeld, maar ook via het internet: Daartoe ondersteunt Visio Professional 2019 webgebaseerde weergaven van diagrammen of zelfs uitvoer als PDF-bestand voor gebruikers die Visio niet op hun apparaat gebruiken. Commentaren die andere gebruikers vervolgens in het diagram deponeren, zijn ook onmiddellijk zichtbaar voor de maker van het project en krijgen dus feedback.

Specifiek voor Visio Professional 2019 en Windows 10 heeft Microsoft ook de ondersteuning voor vingerinvoer en pennen, zoals de Microsoft Surface Pen, verbeterd. Diagrammen kunnen dus worden verfijnd door middel van natuurlijke invoermethoden, waarbij virtuele inkt of zelfs vingers worden gebruikt om vormen in te kleuren, te verplaatsen, te herschikken, enzovoort. Dit maakt het ook gemakkelijker om het programma te gebruiken op een tablet zoals de iPad Pro, waarvoor een aparte app beschikbaar is in de officiële Apple Store. Om beter met anderen samen te werken, zijn de annotatiefuncties verbeterd en is de Skype voor Bedrijven-integratie in de programma-interface verbeterd.

Nieuwe gegevens worden rechtstreeks in Microsoft Visio Professional 2019 geïmporteerd vanuit populaire andere toepassingen, zoals Excel. Dit bespaart tijd bij het bewerken van diagrammen, omdat handmatige invoer minder vaak nodig is. Om die grafieken vervolgens tot leven te brengen en zelfs grote hoeveelheden informatie duidelijk weer te geven, zijn talloze kleuren, vormen en grafieken beschikbaar om de aandacht te richten op de gegevens die er voor de kijker echt toe doen. Bovendien ondersteunt het programma de integratie van tekeningen die zijn gemaakt in de populaire AutoCAD-software. Hierdoor wordt ook het scala aan functies aanzienlijk uitgebreid, aangezien zelfs complexe vormen mogelijk worden.

Bovendien zal Microsoft Visio Professional 2019, zodra er gegevens van welke aard dan ook veranderen die eerder al in het diagram waren geïntegreerd, onmiddellijk de weergave van het project wijzigen. Daartoe scant het programma permanent de opgenomen gegevens – ongeacht waar deze vandaan komen en of zij lokaal of op het netwerk beschikbaar zijn – en geeft dan onmiddellijk de wijzigingen door aan het huidige diagram. Op deze manier houden alle mensen die aan het project werken altijd zicht op de gegevens en werken zij samen aan één enkele versie van dit diagram. Ook de afschaffing van handmatige updates vereenvoudigt het werkproces en bespaart op lange termijn veel tijd.

Microsoft heeft Visio Professional 2019 zo ontworpen dat het uitsluitend compatibel is met een van de edities van Windows 10, evenals met Windows 10S. Het is niet mogelijk om de software met een oudere versie van Windows te draaien. Verder geldt deze aanbieding voor een enkele licentie voor een desktop PC of notebook. Er zijn geen extra abonnementskosten. Microsoft garandeert dat deze software gedurende ten minste vijf jaar van updates wordt voorzien.

Artikelnummer: 7597 Categorieën: ,