Access 2016

Discount from2

CHF39

Beschrijving

Geschikt voor:

Originele Microsoft Activeringssleutel
Permanente en onmiddellijk bruikbare volledige versie
Met download en gedetailleerde instructies

Niet compatibel met andere Office-producten!

–> Voor Office-producten die Access 2016 bevatten, klikt u hier.

Waarom Microsoft Access 2016

Microsoft Access 2016 is een uitgebreid databaseprogramma waarmee u gegevens kunt vastleggen, beheren en vervolgens offline of online kunt publiceren. U kunt Access 2016 gebruiken om kleine databases te maken voor persoonlijk gebruik, maar ook voor grote projecten in een bedrijf. Door Microsoft Access 2016 te verbinden met producten zoals Office 365 en/of SharePoint, kunt u uw voltooide databases delen met andere gebruikers en medewerkers – snel, gemakkelijk en overal.

Efficiënt databasebeheer met Microsoft Access 2016

Met Microsoft Access 2016, dat deel uitmaakt van de Office-suite, kunt u databases, formulieren of zelfs uitgebreide rapporten maken. Hiervoor kiest u uit een groot aantal sjablonen die bij Microsoft Access 2016 worden geleverd, de sjabloon die bij u past (zoals contactendatabases, taakbeheer, het bijhouden van problemen of projectbeheer). U kunt ook een lege database in Microsoft Access 2016 maken, volledig gegenereerd volgens uw eigen vereisten, die u vrij kunt aanpassen.

Verlies bijvoorbeeld nooit het overzicht over uitgebreide klantcontactgegevens door uw zakenpartners foto’s, telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens te geven in Access 2016. U kunt alle gegevens die relevant zijn voor uw dagelijks leven intuïtief, snel en overzichtelijk beheren in Microsoft Access 2016. Maak tabellen, vergelijkbaar met Excel, die alle belangrijke gegevens voor u bevatten en voeg met een paar muisklikken informatie uit foto’s of PDF-bestanden in het databaseprogramma in.

Belangrijkste functies in Microsoft Access 2016:

  • Beheer databases van elk type: van projecten tot takenlijsten en van databases met contactpersonen tot het bijhouden van activa of inventaris.
  • Gebruik een vertrouwde interface die u kent van andere Office-producten wanneer u met Microsoft Access 2016 werkt.
  • Deel uw databases en werk samen met collega’s aan documenten via Office 365 of SharePoint-connectiviteit voor het hele databaseprogramma.
  • Genereer relevante databasetypes in enkele seconden door nieuwe sjabloontypes te integreren die de meeste use-cases dekken.
  • Bestaande records importeren en invoegen in het databaseprogramma – van foto’s, PDF-bestanden, Excel-documenten, SQL-databases en soortgelijke bronnen.
  • Gebruik Access 2016 om zowel korte rapporten samen te vatten als grote databases te maken en te beheren die essentieel zijn voor de dagelijkse werkzaamheden.
  • Aangepaste webtoegang apps in Microsoft Access 2016.

Als u moet samenwerken met uw collega’s, kunt u met Access 2016 eenvoudig krachtige Web Access-apps maken: volledige databasestructuren en alle formulieren die u nodig hebt om gegevens toe te voegen of te bewerken, zijn in deze apps in Microsoft Access 2016 ingebouwd, evenals de bewerkingsopdrachten die u kent van desktopsoftware. Deze apps, die via het internet kunnen worden uitgevoerd, werken in elke browser – zelfs als Access 2016 niet is geïnstalleerd op het apparaat van de ontvanger van de database-app.

Microsoft Access 2016 implementeert dit door verbinding te maken met Office 365 en/of SharePoint, van waaruit u met uw collega’s kunt samenwerken aan dit databaseprogramma. Door u dezelfde gebruikersinterface te geven als andere apps in de Office 2016-reeks, kunt u met Access 2016 in enkele minuten nieuwe databases maken. Wilt u bestaande databases toevoegen aan Microsoft Access 2016? Het databaseprogramma kan voor dit doel worden geïmporteerd uit Excel-documenten of SQL-databases.

Artikelnummer: 7527 Categorieën: ,