Microsoft 365 Family – 1 Jaar

CHF89

Beschrijving

Geschikt voor:

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows PC worden geïnstalleerd.

De licentie is geldig voor maximaal 6 gebruikers en kan op meerdere apparaten worden geïnstalleerd.

Met Microsoft 365 Family beschikt u over een uitgebreid softwarepakket dat geschikt is voor het typische kantoorwerk van privégebruikers en voor gebruik in kleine bedrijven. Door een abonnementsmodel voor betaling te gebruiken, hebt u altijd toegang tot de nieuwste programma’s in de Office-suite, ongeacht wanneer u Microsoft 365 Family hebt gekocht of waar u bent.

Onderdelen van Microsoft 365 Family

Wanneer u ervoor kiest Microsoft Office Home aan te schaffen, krijgt u onmiddellijk toegang tot de volgende programma’s:

 • Word – helpt u bij het werken met documenten.
 • Excel – is zeer geschikt voor het maken en beheren van spreadsheets.
 • OneNote – is je permanente notitieblok dat je ook met een pen kunt bewerken.
 • Outlook – maakt het u gemakkelijk om te gaan met e-mails en contactpersonen.
 • PowerPoint – is ideaal voor het maken van presentaties voor vrienden of collega’s.
 • Access – geeft u de gereedschappen die u nodig hebt om databases te maken en te beheren (alleen Windows PC).
 • Publisher – helpt u moderne ontwerpen te maken voor brochures, flyers en soortgelijke documenten (alleen Windows PC).

U kunt Microsoft 365 Family gebruiken voor het spreekwoordelijke “papierwerk”, maar ook voor uitgebreid werk. De intuïtieve interface van alle toepassingen in Microsoft 365 Family zorgt ervoor dat u meteen uw weg vindt als u bent overgestapt van vorige versies.

Microsoft 365 Family: altijd en overal beschikbaar

Microsoft 365 Family is eenvoudig te installeren vanaf de Office-website, dus u kunt het op elk apparaat met een internetverbinding installeren. Hierdoor zijn er geen afzonderlijke media meer nodig en kunt u overal productief zijn met Microsoft Office Home. Bovendien biedt Microsoft 365 Family u een betalingsmethode op abonnementsbasis: U kunt het abonnement bij ons boeken voor een jaar.

Nieuwe functies in Microsoft 365 Family :

 • Gebruik Microsoft 365 Family om tegelijkertijd met andere gebruikers aan documenten samen te werken via OneDrive.
 • Bij aankoop van Microsoft 365 Family krijgt u gratis 1 terabyte OneDrive-cloudopslag van Microsoft, plus 60 gratis belminuten per maand via Skype naar vaste nummers.
 • Profiteer van een nieuwe wizard in Microsoft 365 Family om u te helpen met veelgestelde vragen.
 • Gebruik Microsoft 365 Family onderweg: met optionele aanraakinvoer zijn alle apps ook geschikt voor gebruik met een tablet of vergelijkbaar apparaat.

Microsoft 365 Family delen

Wanneer u Microsoft 365 Family aanschaft, krijgt u ook het recht om het toepassingspakket voor maximaal 6 gebruikers te installeren op een groot aantal apparaten – zowel Windows pc als Mac. Microsoft 365 Family is daarom bijzonder geschikt voor gezinnen met meerdere apparaten. Het is een van de meest betaalbare oplossingen om altijd gebruik te kunnen maken van een compleet en up-to-date Office-pakket.

Als u waarde hecht aan de beproefde Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint en een onbeperkte termijn (zonder abonnement) belangrijk voor u is, vindt u hier onze Office 2019 Standard-pakketten

.

Artikelnummer: 7203 Categorieën: