Minecraft

CHF24

Beschrijving

Bouw wat je maar wilt met een verscheidenheid aan verschillende blokken. Maak geavanceerde huizen en objecten, ontwikkel complexe steden, dorpen, mijnen en zelfs hele omgevingen. Hak bomen om, ontgin steen, verzamel gras en vecht met gevaarlijke monsters. Met een geavanceerd knutselmechanisme en oneindig veel grondstoffen kun je bijna alles maken wat je maar kunt bedenken. Voel de voldoening van het bouwen van je eigen stad, dierenverblijven, landbouwgrond, en zelfs een geautomatiseerde champignonkwekerij!

Nu met RTX Technologie

GeForce grafische kaartenmaker nVidia en Minecraft voor Windows 10 hebben de handen ineengeslagen om het spel een extreme make-over te geven, mogelijk gemaakt door de wonderen van RTX-technologie. ‘S Werelds beroemdste knutsel-/overlevingsgame heeft er nog nooit zo goed uitgezien – dankzij ray tracing.

Het water weerkaatst het zonlicht net als in het echt, en de stenen muren van het kasteel krijgen de gloed van de fakkels op een werkelijk charmante manier. Overal waar je kijkt, zorgt ray tracing-technologie ervoor dat Minecraft er niet alleen mooier uitziet, maar ook realistischer.

Prachtige landschappen

Stel je een eindeloze wereld voor vol kubusvormige bergen, valleien en ravijnen. Alle renderings zien er mooi en natuurlijk uit, en de pixeltexturen voegen een unieke charme toe. Verken eindeloze woestijnen, regenwouden, ondergrondse tunnels en mijnen, verborgen tempels en zelfs een andere dimensie.

Laat u verrassen door de overvloed aan dieren, planten en bouwmaterialen. Dompel jezelf onder in de onvoorspelbare, wilde en wonderlijke wereld van Minecraft.

Oneindigheid en willekeurigheid

Elke keer als een nieuw spel begint, wordt een hele nieuwe wereld gegenereerd. Hele nieuwe geografische regio’s worden gecreëerd. Groene valleien, moerassen, bergen en woestijnen. Alles in Minecraft is oneindig, dus je kunt je uren vermaken met sightseeing!

Overleef de duisternis

Start een nieuw spel en je verschijnt op een willekeurige locatie in een willekeurig gegenereerde wereld. Als eenzame speler zonder uitrusting ben je volledig op jezelf aangewezen en gedoemd om te overleven. Haast je, want je hebt maar één dag om een schuilplaats te bouwen, voedsel te vinden en te voorkomen dat je ‘s nachts monsters tegenkomt. Als je er niet in slaagt om voor het vallen van de nacht een bed te bouwen, zul je gedwongen worden om te wachten en te luisteren naar de geluiden van monsters. Pas op voor de kruipers, ze zijn erg geniepig en kunnen alles vernietigen wat je bouwt. De eerste nacht is altijd een zeer spannende ervaring! Bouw een veilig huis en probeer zo lang mogelijk te overleven. Verzamel fruit, plant groenten en bak vlees. Blijf weg van de duisternis, want als de nacht komt, worden de monsters wakker. Zet een val, smeed harnas & zwaard en verdedig jezelf tegen gevaarlijke vijanden.

Mijnbouw

Bouw goed ontwikkelde mijnen om steenkool, ijzer, goud, zilver en andere essentiële grondstoffen te delven. Bezoek willekeurig gegenereerde grotten op zoek naar zeldzame diamanten, vernietig monsterhabitats in verlaten kerkers, en pas op dat je niet in lava valt.

Textuurpakketten, kaarten en skins

Minecraft is een zeer populair spel dat door miljoenen spelers over de hele wereld wordt gespeeld. Geniet van Minecraft in zijn verschillende gezichten. Probeer verschillende skins en texture packs uit en download aangepaste wereldkaarten die door andere zeer getalenteerde spelers zijn gemaakt. Ontdek een eindeloze hoeveelheid verschillende mods die je spel compleet kunnen veranderen.

Onderhoudend multiplayerspeltype

Knutselen met je vrienden kan voor uren vermaak zorgen! Bouw majestueuze bouwwerken en bouw eindeloze steden en dorpen met spelers van over de hele wereld. Ga naar buiten en laat je uitstekende bouwkunsten online zien.

Ontdek het geraffineerde Minecraft!

Minecraft: Windows 10 Edition is veel meer geoptimaliseerd, soepel en positief ogend.

Geniet van een compleet ander optiemenu en in totaal 56 meer achievements dan PC Minecraft.

Koop aangepaste skins en texture packs in de Minecraft Store en maak contact met je vrienden via Xbox Live. Verander op elk moment van spelmodus. Download en exporteer wereldbestanden met .mcworld extensie om te delen met andere mensen. Nodig vrienden uit om op je persoonlijke wereld te spelen of maak een server aan om online met ze te spelen. Minecraft: Windows 10 Edition is compatibel met verschillende virtual reality-headsets, en het Microsoft-team werkt eraan om het spel nog vloeiender en geoptimaliseerder te maken, zodat je kunt genieten van veel nieuwe implementaties!

Categorieën: ,