McAfee LifeSafe

CHF29

Beschrijving

McAfee LiveSafe is de allesomvattende oplossing voor virusbescherming op uw computer, mobiele apparaten en zelfs e-boeklezers. Beveilig uw apparaten tegen malware, aanvallen via LAN- en Wi-Fi-verbindingen, of voeg diefstalbeveiliging toe aan mobiele smartphones en tablets. Omdat McAfee LiveSafe ook gegevens in de cloud kan opslaan, krijgt u een uiterst krachtig beveiligingspakket voor alle belangrijke endpoints die u dagelijks gebruikt.

Belangrijkste kenmerken in McAfee LiveSafe:

  • Antivirusbescherming en hulp tegen aanvallers-op alle apparaten. McAfee LiveSafe is voor Windows PC’s, Apple-apparaten en Android-smartphones, waardoor het een complete bescherming is voor uw digitale leven.
  • Automatische updates en scanning of handmatige hulp: Gebruik McAfee LiveSafe als u het nodig hebt of vertrouw op de veilige voorinstellingen.
  • Met QuickClean kunt u gegevens die u niet meer nodig hebt, van uw computer verwijderen. Dit maakt McAfee LiveSafe een ideale oplossing om meer prestaties uit oudere apparaten te halen.
  • Telefoon of tablet verloren? Gebruik het programma om een locatiedienst te installeren en vind verloren of gestolen apparaten snel en binnen een paar meter!
  • Beheer wachtwoorden en maak het voor u gemakkelijker om toegang te krijgen tot talrijke websites. Bescherm uw wachtwoorden met een volledig veilige gezichtsherkenning (vereist camerafunctie op het eindtoestel).

McAfee LiveSafe: één antivirus die het allemaal doet

McAfee LiveSafe beschermt uw computer tegen virussen, trojanen, spyware, en elke andere denkbare bedreiging. Handtekeningen worden meerdere malen per dag automatisch bijgewerkt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over virusbescherming op uw apparaat. Een eenvoudige gebruikersinterface helpt u daarbij. McAfee LiveSafe configureren zoals u het nodig heeft. U kunt ook kiezen voor de krachtige voorinstellingen, die voor de meeste gebruikers voldoende zijn om een superieure beveiliging te garanderen. Meegeleverde optimalisatiesoftware om uw computer te versnellen maakt McAfee LiveSafe geschikt voor oudere apparaten.

McAfee LiveSafe fungeert niet alleen als bewaker op Windows-pc’s: u kunt het ook gebruiken op Android-apparaten – zoals smartphones en tablets – en iPhones en iPads. Bovendien dient McAfee LiveSafe als antivirusbescherming op MacBooks of Mac-apparaten, en kan het ook Kindle-lezers van Amazon beschermen tegen bedreigingen. Als u verschillende apparaten in uw huishouden gebruikt, is McAfee LiveSafe een ideale oplossing om ze allemaal op een hoog en consistent beveiligingsniveau te houden.

Meer dan antivirus: McAfee LiveSafe

Bent u uw mobiele apparaat kwijt? Is uw smartphone gestolen? Met McAfee LiveSafe kunt u instellen dat uw apparaat wordt gevolgd door een cartografische dienst. Als uw telefoon GPS heeft, kunt u hem gemakkelijk terugvinden en bespaart u zich de kosten van een nieuwe telefoon. Optioneel kunt u McAfee LiveSafe ook gebruiken om gegevens op afstand permanent te wissen. Belangrijke zakelijke of persoonlijke documenten niet toegankelijk zijn voor derden? McAfee LiveSafe zou uw eerste keuze moeten zijn.

Bovendien kunt u gegevens via McAfee LiveSafe opslaan in de cloudservice van het bedrijf zodat u altijd een permanente back-up beschikbaar hebt. Persoonlijke foto’s en werkdocumenten waaraan u met collega’s werkt, mogen nooit verloren gaan. Vereenvoudig de toegang tot websites met de identity manager in McAfee LiveSafe door de tool te laten zorgen voor het inloggen en optioneel deze functie te beveiligen tegen misbruik met extra gezichtsherkenning. Alle bovenstaande functies zijn beschikbaar voor Windows iOS, Android, en macOS X.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,