Kaspersky Internet Security

CHF29CHF129

Beschrijving

Efficiënte beveiligingssoftware zoals Kaspersky Internet Security mag op geen enkele notebook of desktop computer ontbreken. want zoals de huidige statistieken laten zien. neemt de dreiging van het internet voortdurend toe. De kern van het nieuwste beveiligingspakket van Kaspersky Labs is de uitgebreide virus- en malwarebescherming, die ook is opgenomen in Kaspersky Anti-Virus. Het beschermt Windows computers, Macs en mobiele apparaten, onder andere, tegen virussen, wormen, malware, ransomware en de steeds vaker voorkomende encryptie Trojaanse paarden.

Maar dat is niet alles. want Kaspersky Internet Security is veel meer dan een antivirusprogramma. vooral omdat het phishingaanvallen afslaat bij online bankieren, ondersteunt het behoud van privacy en beschermt PIN-codes en wachtwoorden tegen gegevensdiefstal. De software bevat ook een aanpasbaar mechanisme voor ouderlijk toezicht dat helpt ongewenste inhoud te blokkeren en de toegang tot sociale netwerken te beheren.

Veilig surfen onder de bescherming van de cloud
In de nieuwste versie van hun Internet Security Suite vertrouwen de experts van Kaspersky Labs opnieuw op een directe verbinding met de cloud om zo snel mogelijk te kunnen reageren op de steeds veranderende bedreigingen. Dankzij dit beschermingsmechanisme profiteren alle gebruikers direct wanneer een nieuwe bedreiging wordt gedetecteerd op het apparaat van een andere gebruiker en in de voortdurend bijgewerkte onlinedatabase wordt opgenomen. Dit betekent dat direct, bijna in real time, op bedreigingen kan worden gereageerd door middel van updates van handtekeningen. Bovendien is er een efficiënte bescherming tegen diverse exploits dankzij een verbeterde detectie van kwetsbaarheden.

Veiligheid op alle gebieden van het digitale leven
Een ander belangrijk onderdeel van Kaspersky Internet Security is de bescherming van online betalingstransacties via geïntegreerde phishingbescherming, die gebruikers op betrouwbare wijze waarschuwt voor valse websites van banken en betalingsdienstaanbieders. Het softwarepakket is ook gericht op de bescherming van de privacy. Of het nu gaat om de identiteit van de gebruiker bij online bankieren, surfen op winkelsites, gebruik van sociale netwerken of bescherming direct op de computer thuis, de huidige versie van Kaspersky Internet Security biedt uitgebreide beveiliging.

Terwijl gebruikers van webcams ook worden beschermd door een beschermingsfunctie tegen misbruik van de camera door criminelen, krijgen ouders de mogelijkheid om hun kinderen actief te beschermen door downloads of het verzenden van persoonlijke gegevens te blokkeren. Via de beveiligingssuite Internet Security Multi-Device kunnen de uitgebreide beveiligingsopties ook worden gebruikt op Android-apparaten en Mac-systemen.

Nieuwe functies in Kaspersky Internet Security
De versie van de beveiligingssoftware bevat talrijke detailverbeteringen. die de werking aanzienlijk vergemakkelijken en storingen door de software voorkomen. Zo is het meldingssysteem aangepast zodat alleen kritieke berichten worden weergegeven wanneer in schermvullende modus wordt gewerkt en de workflow niet wordt verstoord door onnodige pop-ups.

Naast de mogelijkheid om speciale webpagina’s via een pictogram rechtstreeks in een beveiligde browser te openen, is er ook een verbeterde anti-bannercomponent. In de huidige versie is het nu mogelijk om een filter te configureren voor specifieke banners die door Kaspersky Internet Security moeten worden geblokkeerd. Een andere nieuwe functie is de aanzienlijk verbeterde versie van het hulpprogramma voor het verwijderen van onnodige of ongewenste software, dat nu veel intuïtiever te gebruiken is.

De juiste versie voor elke behoefte

Wie meerdere apparaten wil beschermen, kan naast de eenjarige licentie ook licenties kopen voor installatie op 3 of 5 desktopapparaten of notebooks. U hebt ook de mogelijkheid om het licentiepakket meteen aan het begin van de looptijd voor twee jaar te reserveren, zodat u op lange termijn tegen bijzonder gunstige voorwaarden kunt profiteren van de uitgebreide bescherming van Kaspersky Internet Security.

Artikelnummer: 20710 Categorieën: ,