Kaspersky Anti-Virus

CHF29CHF79

Beschrijving

Het toenemende aantal bedreigingen van het web maakt efficiënte virusbescherming belangrijker dan ooit. In de nieuwste versie van Kaspersky Anti-Virus hebben de beveiligingsexperts van Kaspersky Labs opnieuw een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd en geïntegreerd in het krachtige beschermingspakket. Met uitgebreide bescherming tegen virussen, malware, ransomware en de steeds vaker voorkomende encryptie Trojaanse paarden, is hoogwaardige beveiligingssoftware een must voor elke laptop of desktop PC, of die nu thuis of op kantoor staat.

Cloudgebaseerde hybride bescherming voor maximale veiligheid
Om te reageren op steeds complexere bedreigingen en snelle aanpassingen van potentiële malware, vertrouwt Kaspersky Anti-Virus opnieuw op een consistente cloudverbinding. Zodra de software op de computer is geïnstalleerd en de online verbinding is geactiveerd, treedt het intelligente beschermingsmechanisme in werking. Kaspersky Anti-Virus heeft in realtime toegang tot de centrale database en kan zo zelfs nieuw opkomende bedreigingen snel en efficiënt detecteren. Dankzij een krachtige detectiefunctie profiteren gebruikers van Kaspersky Anti-Virus van proactieve bescherming tegen malware.

Wanneer een nieuwe bedreiging wordt gedetecteerd op het apparaat van een gebruiker, wordt de handtekening daarvan in realtime toegevoegd aan de database, die regelmatig en automatisch wordt bijgewerkt. Het beveiligingspakket wordt gecompleteerd door geavanceerde detectie van kwetsbaarheden voor effectieve bescherming tegen een breed scala aan exploits, evenals krachtige anti-phishingfunctionaliteit die Kaspersky-gebruikers beschermt tegen digitale fraudepogingen.

Gloednieuwe functies in Kaspersky Anti-Virus
De nieuwste versie heeft ook talrijke gedetailleerde verbeteringen ondergaan. Daaronder bijvoorbeeld de invoering van het onderzoek van scripts door middel van een Antimalware Scan Interface (AMSI). Met dit onderdeel, dat beschikbaar is vanaf Microsoft Windows 10, kunnen scripts en andere objecten worden gescand en worden gebruikers op de hoogte gebracht van eventuele bedreigingen. Naast de geïntegreerde bescherming van het thuisnetwerk door de Network Attack Blocker, profiteren gebruikers van de antivirussoftware ook van de mogelijkheid om de ontcijfering van Extend Validation-certificaten uit te schakelen en van de verbeterde verificatie van versleutelde verbindingen.

Intuïtieve bediening en flexibel licentiemodel
Wie niet gestoord wil worden door zijn antivirussoftware terwijl hij zich op zijn werk concentreert, heeft baat bij een verbeterde meldingsweergave. Van nu af aan worden alle niet-kritieke meldingen verborgen als de gebruiker op dat moment in de modus Volledig scherm werkt. Kaspersky Labs heeft ook het Tools-venster opnieuw ontworpen door de programmafuncties netjes per categorie te groeperen, wat het werken met de software veel gemakkelijker maakt, zelfs voor minder ervaren gebruikers.

Wie kiest voor de virusbescherming van Kaspersky, profiteert van het flexibele abonnementsmodel van de provider. Gebruikers hebben de keuze tussen verschillende licentietypes. Naast de standaardlicentie, die 1 jaar geldig is en waarmee de software op één computer kan worden gebruikt, zijn er ook pakketten van 3 of 5 licenties verkrijgbaar tegen een lagere prijs. Als alternatief kunnen ook licenties voor één of meer apparaten worden gekocht voor een periode van twee jaar. Al met al biedt Kaspersky Anti-Virus een aantrekkelijk en krachtig totaalpakket dat bij uitstek is afgestemd op de behoeften van thuisgebruikers.

Artikelnummer: 20858 Categorieën: ,