Bitdefender Internet Security

CHF39CHF219

Beschrijving

Bitdefender Internet Security staat voor all-round real-time bescherming. De gegevens van de gebruiker worden door verschillende mechanismen beschermd. Met name de detectie van malware is door onafhankelijke instituten al met topscores beoordeeld. De bescherming tegen ransomware op meerdere niveaus staat onder meer voor geavanceerde verdediging tegen bedreigingen. Door deze beveiligingssuite te installeren, voorkomt de gebruiker internetaanvallen en pogingen tot phishing en fraude. Voor alle gevallen is ook een reddingsmodus geïntegreerd, waarmee belangrijke bestanden in veiligheid kunnen worden gebracht in geval van een virusaanval.

Bescherming van de privacy
Bitdefender Internet Security beschermt alle persoonlijke of bedrijfsgerelateerde gegevens op het internet:

  • een basisversie van Bitdefender VPN. bescherming op openbare netwerken.
  • een WLAN beveiligingsadviseur.
  • een webcam beveiliging.
  • geavanceerde bescherming tegen ransomware-aanvallen.
  • Functies voor veilig online bankieren en gebruik van sociale media.
  • een kwetsbaarheidsbeoordeling van het PC-systeem voor preventie en
  • een versnipperaar voor gevoelige gegevens.

Het volledige scala aan functies van het geïntegreerde ouderlijk toezicht kan worden gebruikt via de Bitdefender Central App. Dit programma controleert de Bitdefenderproducten van de gebruiker op alle apparaten. Bitdefender Internet Security helpt ervoor te zorgen dat kinderen beperkte tijd online doorbrengen en dat ouders weten wat ze doen op hun pc’s en mobiele apparaten. Bovendien kunnen vertrouwde contacten worden gedefinieerd. In de toekomst zullen alleen deze worden toegelaten om sms’jes te sturen of te bellen naar de kinderen. Optioneel kan GPS-tracking worden geactiveerd, zodat ouders ook zonder telefoontje weten of hun kinderen veilig op hun bestemming zijn aangekomen.

Handige bescherming, zelfs op notebooks
De beveiligingsoplossing van Bitdefender is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden gebruikt, zelfs door IT-leken. Voor notebookbezitters zijn twee functies van Internet Security van bijzonder belang. Ten eerste past de Bitdefender-software tijdelijk de systeeminstellingen aan om de levensduur van de batterij te verlengen. Ten tweede helpt het programma om onnodige verzoeken te vermijden. Het herkent of de PC in het spel is. Film- of werkmodus. Zo beëindigt het onbelangrijke achtergrondactiviteiten of stopt het pop-ups, bijvoorbeeld.

PC prestaties nauwelijks beïnvloed
Als u Bitdefender Internet Security gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat het uw pc aanzienlijk vertraagt. De beveiligingssoftware staat voor geoptimaliseerde snelheid en de beperking tot de noodzakelijke beveiligingsfuncties. Zo is het adviesinstrument “Autopilot” verbeterd, dat altijd informatie geeft over de huidige veiligheidssituatie. Het is de ongecompliceerde interface om te bepalen welke veiligheidsmaatregelen moeten worden geactiveerd. Het is de bedoeling deze in overeenstemming te brengen met de eisen van het PC-systeem. Als virusscans nodig zijn, worden deze rekenintensieve processen uitgevoerd in de Bitdefender Cloud. Natuurlijk blijft de inhoud van de bestanden verborgen. Om systeembronnen te sparen en de systeemprestaties te verhogen, wordt ook de innovatieve technologie “Bitdefender Photon” gebruikt. Het past de Bitdefender Internet Security-procedure aan aan de individuele hardware- en softwareconfiguratie.

Virusbescherming voor verschillende behoeften
De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender kan worden aangeschaft als een enkele licentie voor één, twee of drie jaar. Dit is bijvoorbeeld interessant voor de PC thuis, vooral als deze door meerdere gezinsleden wordt gebruikt. Bovendien is deze Bitdefender software een goed idee voor eenmanszaken die een Windows PC gebruiken om bestellingen te verwerken en rekeningen te betalen. De geïntegreerde beveiligingsbrowser is ook relevant voor bedrijven die belangrijke bedrijfsgegevens online moeten en willen beschermen. Daarom bieden wij licentiesleutels en downloads aan voor drie, vijf of tien toestellen tegelijk. Door meerdere computers van dezelfde beveiligingsoplossing te voorzien, wordt de toekomstige werkdag eenvoudiger. Bitdefender Internet Security is daarom de juiste keuze voor thuisgebruikers, maar ook voor zelfstandigen en bedrijven.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,