Bitdefender Antivirus Plus

CHF39CHF169

Beschrijving

Windows-gebruikers krijgen een geavanceerd antivirusprogramma met Bitdefender Antivirus Plus. dat veel toegevoegde waarden biedt. Zij houden te allen tijde controle over hun gegevens. bij gebruik van de zeer effectieve malware bescherming. Het programma beschermt niet alleen tegen virussen. maar ook tegen wormen. Trojanen. Rootkits. Spyware. Zero-day exploits en meer. De verbeterde meerlaagse bescherming tegen ransomware heeft o.a. een privacy laag. die foto’s beschermt. Muziek en dergelijke worden niet versleuteld door ransomware aanvallen. Bij het surfen op het web worden gebruikers gewaarschuwd voor verdachte phishing-sites – zelfs voordat zij deze bezoeken. Dit betekent dat financiële gegevens en wachtwoorden veilig blijven. Praktisch: Als de software een bedreiging van complexe virussen detecteert, start hij de computer opnieuw op in de reddingsmodus om de malware te verwijderen voordat Windows wordt opgestart. Om te voorkomen dat verdachte programma’s de computer binnenkomen, controleert Bitdefender Antivirus de actieve apps op abnormaal gedrag.

Bitdefender Antivirus Plus vertraagt de PC niet

De nieuwste versie biedt geoptimaliseerde snelheid en functies om de prestaties te verbeteren. De nieuwe Autopilot fungeert bijvoorbeeld als een “beveiligingsadviseur”. die maatregelen voorstelt. die passen bij de eisen van het PC-systeem en het eigen gebruiksgedrag. Virusscans. die vroeger een grote invloed hadden op de prestaties van de pc. worden nu uitgevoerd in het “Global Protective Network”. i. De cloud van Bitdefender. De inhoud van de bestanden blijft ongezien. terwijl de systeemsnelheid even hoog blijft als wanneer er geen scan zou plaatsvinden. De “Bitdefender Photon” technologie draagt ook bij aan het behoud van systeembronnen. waarmee de antivirussoftware zich aanpast aan de hardware- en softwareconfiguratie. Wie Bitdefender Antivirus Plus op een notebook installeert, kan zich ook verheugen op een langere batterijlevensduur. Het programma past automatisch de systeeminstellingen aan om energie te besparen – zoals de systeemkoeling of de instellingen voor de Bluetooth-verbinding. Een handige functie voor elke PC is dat Bitdefender Antivirus Plus herkent of u in game-, film- of werkmodus bent. Film- of werkmodus. Bitdefender stopt ook pop-ups, past grafische instellingen aan en pauzeert onbelangrijke achtergrondactiviteiten.

Beveiligingsoplossing beschermt privacy en gegevens op het net
Bitdefender Antivirus Plus wijst op schadelijke links – zowel in zoekmachines als in sociale netwerken. Dit kan nuttig zijn, evenals de “File Shredder” functie, die bestanden verwijdert zodat er geen spoor meer van terug te vinden is op de PC. Zowel particuliere gebruikers als bedrijfsleiders kunnen vertrouwen op veilig online bankieren: Er is een speciale browser voor banktransacties beschikbaar. die transacties beschermt tegen pogingen tot fraude. Bovendien maakt de tool “Bitdefender Safepay” het mogelijk Automatisch en veilig. Niet alleen voor deze. maar ook voor wachtwoorden en andere gevoelige gegevens is er de password manager. die automatisch online formulieren invult en suggesties doet voor veilige wachtwoorden. Voor extra veiligheid biedt de software een kwetsbaarheidsbeoordeling. Hierbij wordt gezocht naar leemten in de beveiliging – bijvoorbeeld verouderde software. ontbrekende beveiligingsupdates van Windows of mogelijk onveilige systeeminstellingen. Gebruikers van mobiele apparaten kunnen deze ook beschermen met Bitdefender, waarbij hun volledige apparaatnetwerk wordt gescand via de mobiele app Bitdefender Central. Men kan een Bitdefender-gebruikersaccount aanmaken. om de Bitdefender-bescherming op alle apparaten te bedienen via de browser, maar ook via iOS of Android. De app biedt ook beveiligingsupdates en rechtstreeks contact met het supportteam op elk moment.

Virusbescherming voor particulieren en bedrijven
Het antivirusprogramma van het gevestigde Roemeense softwarebedrijf Bitdefender is gericht op verschillende doelgroepen. Het is nuttig voor een gebruiker die zijn thuis PC wil beschermen tegen bedreigingen. Hij kan een enkele licentie kopen voor één tot drie jaar. Vanaf dat moment zijn zijn persoonlijke gegevens veilig en zijn zijn contacten beschermd tegen zichzelf verspreidende virussen. Het programma is ook interessant voor zelfstandigen en freelancers die met Windows werken. Deze profiteren vooral van de softwarefuncties “file shredder” en “system vulnerability scan”. Bedrijven met werknemers in loondienst kunnen originele licenties kopen voor meerdere computers tegelijk. Dit bespaart geld en tijd en zorgt ervoor dat alle relevante bedrijfs-PC’s vrij blijven van malware.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,