Avast Premier

CHF49CHF249

Beschrijving

De “avast Premier” is de eersteklas virusbescherming en internetbescherming van Avast. U kunt de proefversie nu van ons downloaden en het 30 dagen gratis proberen. Het vlaggenschipproduct van avast Software “avast Premier” bevat alle functies van zowel het gratis avast Free Antivirus als het betaalde avast Internet Security. Opmerkelijke functies zijn onder meer een antispamfilter om ongewenste e-mails te detecteren en een geïntegreerde firewall die rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface kan worden bediend. Een automatische programma-update is ook inbegrepen.

De real-time bescherming controleert ook alle activiteit van uw computer. alle lopende programma’s en bestanden in real-time – vanaf de start van het programma en wanneer een bestand wordt geopend of gesloten.

FileRep en WebRep controleren bestanden en webpagina’s aan de hand van databases en laten u weten of ze betrouwbaar zijn.

De Virus Container in het programma is een geïsoleerde en beschermde locatie op uw harde schijf. waar verdachte of gevaarlijke bestanden kunnen worden bewaard. zonder enige schade te veroorzaken. Vanaf hier kunt u beslissen wat te doen met de verdachte bestanden.

De Premier-versie bevat ook een hulpprogramma voor het versnipperen van gegevens, een hulpprogramma voor het opschonen van de browser om ongewenste toolbars te verwijderen, en een updatefunctie die uw pc up-to-date houdt met automatische streaming updates.

Streaming updates zorgen voor bijgewerkte virushandtekeningen en het software-updater controleert andere software op uw pc op mogelijke updates. Browser Cleanup tool verwijdert vervelende toolbars en add-ons van uw browsers.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,